Žavioji aktorė R.McAdams: „Norėčiau pamiršti savo pirmąjį pasimatymą“

Ji graži, geidžiama ir talentinga. Buvusi Ryano Goslingo gyvenimo draugė aktorė Rachel McAdams Holivude vertinama už beribį žavesį ir paprastumą. Daugelyje vyrų apklausų aktorė patenka į pasaulio gražiausių ir geidžiamiausių moterų sąrašus. Deja, kaip paaiškėjo, geidžiama ji buvo toli gražu ne visuomet – pirmasis moters pasimatymas jos atmintyje iki šiol iškyla kaip didžiausias košmaras.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2013, 4:12 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:50 AM

R.McAdams atvirai prisipažįsta, kad jos pirmasis pasimatymas buvo nenusakomai siaubingas. „Taip jaudinausi, kad visą dieną negalėjau praryti nė kąsnio. Galiausiai vakare susitikę su vaikinu nuėjome į pramogų parką, kuriame tarsi beprotė prisirijau saldumynų. Vėliau važinėjome apžvalgos ratu, tad turbūt nesunku įsivaizduoti, kas vyko mano skrandyje – mane klaikiai pykino!“ - prisimena moteris, teigdama, kad pirmo pasimatymo žavesį užgožė mintys apie tai, kaip neapsivemti.

„Man buvo siaubingai gėda ir baisu apsikvailinti, todėl netrukus grįžome namo. Žinoma, po tokio klaikaus pirmojo pasimatymo tas vaikinas man daugiau nepaskambino ir tai prilygo tragedijai, nes jis man iš tiesų patiko“, – paauglystės nuoskaudas prisiminė R.McAdams.

Aktorė juokdamasi prisipažino, jog turėdama galių, kuriomis apdovanotas pagrindinis jos naujojo filmo „Laiko tiltas“ herojus, neabejotinai jomis pasinaudotų to nelemto pirmojo pasimatymo tobulinimui.

Filmo istorijos epicentre atsiduria 21-erių Timas (akt. Domhnallas Gleesonas), netikėtai sužinantis galįs keliauti laiku. Nusprendęs pasinaudoti vyriška šeimos linija perduodamu gebėjimu, niekuomet merginų dėmesio spinduliuose nesimaudęs vaikinas ryžtasi susirasti merginą. Štai taip jo kelyje atsiduria Merė (akt. R.McAdams), kurią norint suvilioti tereikia nesuklysti ir nepridaryti kvailysčių.

Žinoma, klysti žmogiška, tad kokie gi pasimatymai be kelionių laiku, galinčių ištaisyti mažyčius nesklandumus! Tačiau, kaip paaiškėja, kelio idealiems santykiams kartais nenugrindžia ir mažyčiai praeities „pataisymai“, galintys padaryti daugiau rūpesčių negu naudos.

Nenuspėjamų pasekmių, romantikos ir nepatogių situacijų kupinos kelionės laiku filme „Laiko tiltas“ Lietuvos kinuose jau nuo rugsėjo 27 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.