T.Parkerio neištikimybė buvusioms merginoms glumina jo sužadėtinę

Tris NBA čempiono žiedus turintis Tony Parkeris (31 m.) nuolat pabrėžia esąs prancūzas, trokštantis kasdien kalbėti prancūziškai ir savo šaliai iškovoti medalį. Prancūzijos krepšinio rinktinės lyderis pastarąsias tris savaites dėl trofėjų kovėsi Slovėnijoje vykstančiame Europos čempionate, o bendraudamas su savo gerbėjais prasitarė pirmąją svajonę jau įgyvendinęs – pasipiršęs prancūzų žurnalistei Axelle Francine (31 m.), su kuria gali bendrauti gimtąja kalba, rašo "Lietuvos rytas".

Neištikimybė Evai Longoriai kelia abejonių naujai Tony merginai Axelle.<br>AOP ir "Reuters" nuotr.
Neištikimybė Evai Longoriai kelia abejonių naujai Tony merginai Axelle.<br>AOP ir "Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2013, 7:01 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:25 PM

Daugiau nei dvejus metus su Axelle susitikinėjantis ir jai neseniai pasipiršęs krepšininkas nepasakė, kad artimiausiu metu ketina ją vesti.

Tai nė kiek nenustebino buvusios T.Parkerio žmonos, garsios Holivudo aktorės Evos Longorios (38 m.), kuri su krepšinio žvaigžde išsiskyrė dėl jo neištikimybės.

NBA komandos „San Antonio Spurs“ krepšininko ir televizijos serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždės santuoka truko tik trejus metus – nuo 2007-ųjų iki 2011 metų pradžios.

Prieš dvejus metus Lietuvoje vykusio Europos vyrų krepšinio čempionato metu T.Parkeris ir E.Longoria jau buvo išsiskyrę.

Tad naujai krepšininko sužadėtinei naudinga būtų pasidomėti, kokia buvo Eva, iš kurios Tony pavogė net septynerius gyvenimo metus.

Aktorę iki 2004-ųjų spalio pažinojo nebent dieninių amerikiečių televizijos programų žiūrovai.

Bet pirmąją „Nusivylusių namų šeimininkių“ seriją pamatė 20 milijonų žiūrovų – tokio beprotiško reitingo negalėjo prisiminti net televizijos kanalo ABC senbuviai. O paskutinę pirmojo sezono seriją žiūrėjo 30 milijonų.

Vienu metu „Nusivylusios namų šeimininkės“ reitingais buvo pranokusios net „Seksą ir miestą“.

Sukurtas kompiuterinis žaidimas apie keturių pagrindinių herojų, turinčių vaikus, vyrus, šeimos problemų, nuotykius. Serialo personažai atsidūrė komiksuose ir net tapo lėlėmis.

Aktorių honorarai augo kaip ant mielių. Už pirmojo sezono seriją E.Longoria gaudavo 30 tūkstančių JAV dolerių, o antrąjį sezoną – jau 250 tūkstančių JAV dolerių.

Kai „Nusivylusių namų šeimininkių“ kūrėjai prabilo apie septintąjį ir aštuntąjį sezonus, aktorės buvo nepermaldaujamos: 400 tūkstančių JAV dolerių už seriją, ir ne mažiau.

Namų šeimininkes – E.Longorią, Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcią Cross daug kas vadino gobšiomis, ragino pagalvoti apie televizijos žiūrovus, visa širdimi pamilusius serialą.

Bet aktorėms buvo nusispjauti į viešą nuomonę: juk viskas šiame pasaulyje turi savo kainą.

Tuo labiau kad Eva vos nežuvo, kai 2005 metų rugpjūtį filmuojant „Nusivylusias namų šeimininkes“ ant jos nukrito dekoracija.

Beveik keturias minutes ji buvo be sąmonės, o kai atsipeikėjo, negalėjo atsistoti ant kojų: ją mėtė į šalis kaip jūreivį po laivą audros metu.

Kitą kartą ji nusirito nuo laiptų ir vos nesusilaužė šonkaulių. Tad Eva nemanė, jog pernelyg aukštai užkėlė savo, kaip aktorės, kainos kartelę.

Kai „Nusivylusios namų šeimininkės“ pelnė didžiulį populiarumą visose pasaulio šalyse, žiūrovai Evą sutapatino su jos išpaikinta, įnoringa heroje Gabriele Solis. Bet ar pagrįstai?

* * *

Viena vertus, Eva Jacqueline Longoria – ne Pelenė, kuriai vieną dieną pasipylė visos pasaulio gėrybės: turtingas vyras, prabangus namas ir kiti gyvenimo džiaugsmai.

Eva – užsispyręs darbinis arkliukas. Viską, ką turi, ji uždirbo pati.

2010-aisiais žurnalas „Forbes“ įtraukė ją į geriausiai apmokamų JAV televizijos žvaigždžių sąrašą.

Kita vertus, Eva – katalikė iki kaulų smegenų. Jos tėvai pragyveno bažnytinėje santuokoje daugiau nei 40 metų, išaugino keturias dukteris ir niekada nepasidavė velnio pagundoms – meilės intrigėlėms ar romanams.

Ir serialo žvaigždė smerkia neištikimybę, ypač po to, kai patyrė, ką reiškia būti apgautai.

Evai buvo netikėta, kad ją pasirinko serialo kūrėjai: modelių agentūras ji buvo užvertusi savo nuotraukomis, bet niekas nekvietė dėl mažo – 1 metro 57 centimetrų – ūgio.

Likimo ironija: seriale E.Longoriai buvo patikėtas profesionalaus modelio Gabriele Solis, spindėjusios ant Paryžiaus podiumų, vaidmuo.

Paskui „Nusivylusių namų šeimininkių“ gretas papildė F.Huffman, T.Hatcher, galiausiai M.Cross. Aktorės iš pradžių puikiai sutarė, susitikdavo laisvalaikiu ir dalijosi savo problemomis.

Asmeninis serialo aktorių gyvenimas klostėsi ne mažiau dramatiškai nei jų personažų likimai. Teri išgyveno dvejas skyrybas ir viena auklėjo septynmetę dukterį.

Marcia, palaidojusi mylimąjį – aktorių Richardą Ansoną Jordaną, kuris mirė ant jos rankų nuo galvos smegenų vėžio, – daug metų negalėjo jo pamiršti ir su niekuo nesusitikinėjo.

Kur kas geresnis buvo Felicity likimas – ji buvo ištekėjusi už aktoriaus Williamo Macy, augino du vaikus, nors ir neslėpė, kad kūrybinė konkurencija nuodijo jos santykius su vyru.

* * *

Evos ankstesnė meilės istorija baigėsi, o naujoji nebuvo prasidėjusi. Santuoka su kolega Tyleriu Christopheriu subyrėjo po dvejų metų.

Nuo 2004 metų sausio ji nustojo pasirašinėti Christopher pavarde.

Buvusiam sutuoktiniui Eva atidavė raktus nuo jų nuomojamo buto ir ilgai žiūrėjo, kaip jis, aukštas, plačiapetis gražuolis, pereina gatvę ir sėda į automobilį.

Prie jo pripuolė gerbėja ir paprašė autografo: T.Christopheris ne vienus metus vaidino televizijos seriale „Pagrindinė ligoninė“ ir turėjo stulbinamą pasisekimą.

Su šiuo aktoriumi ji susipažino „Pagrindinės ligoninės“ filmavimo aikštelėje: Evai teko vienas epizodas – jai reikėjo sėsti į automobilį ir nusiimti akinius. Bet ji su vaidmeniu siejo didelių vilčių.

Šioje scenoje T.Christopheris nevaidino, bet patyrusio vilko teisėmis pasišovė duoti patarimų simpatiškai merginai: nesėsk į šios grimuotojos kėdę, nes sugadins veidą, o šitam režisieriui neprieštarauk – jam nepatinka, nes nebepakliūsi į jokį serialą.

Paskui paaiškėjo, jog Tylerio karjeroje buvo viso labo vienas vaidmuo seriale „Pagrindinė ligoninė“.

Bet jis pasakojo savo negudrią Holivudo užkariavimo istoriją, o jos klausydamasi Eva atpažino savąją. Tokią pat paprastą, bet kol kas – be ypatingų dramų ir karčių ašarų.

Jie krito vienas kitam į akį. Evą dar mokyklos laikais traukė sportininkai – aukšti, plačiapečiai, valdingi, o Tyleris vienu metu net svarstė apie profesionalaus beisbolininko karjerą.

Eva seniai suvokė: jei nori gyventi – sukis. Ir ji buvo tikras suktukas. Nedidelio ūgio, bet tryško energija.

Ir ko tik ji nebuvo bandžiusi, beje, kaip ir Tyleris. Jis dirbo bare. Ji pardavinėjo mėsainius ir „Coca-Cola“!

Jis remontavo automobilius autoservise! Ji taip pat kelis mėnesius padėjo parduoti suremontuotus automobilius.

Eva nuo jaunystės dirbo fermoje. Juk ji išaugo Korpus Kristi (Teksaso valstija) priemiestyje, ir jos tėvas Enrique, ispanų donų Longorių palikuonis, mėgino tapti Teksaso fermeriu. Be ne itin sėkmingai.

Eva rūpinosi gyvuliais, šėrė juos, bet ypač mėgo triūsti prie viryklės. Jau kokių septynerių metų mokėjo pagaminti šokoladinį kremą, jei kas nors iš vyresnių pritraukdavo jos kėdę arčiau viryklės.

* * *

Mama Ella keldavosi šeštą ryto, ruošdavo pusryčius dukroms ir vyrui. Taip elgėsi visos Longorios giminės moterys, tarp kurių nebuvo nė vienos tinginės.

Gamta gal tik ne viskuo apdovanojo vyresniąją Ellos ir Enrique’s dukterį Elizabeth. Gydytojai gąsdino: mergaitė neišgyvens iki trejų metų, o jei ir pratemps ilgiau, pavirs į daržovę.

Bet Ella neprarado vilties ir išaugino dukterį. Elizabeth protiškai atsiliko nuo bendraamžių, bet baigė mokyklą ir galėjo savarankiškai autobusu nuvažiuoti ten, kur jai reikėdavo.

Dėl jaunesniųjų dukterų Emily, Esmeraldos ir Evos motina neturėjo vargo. Draugiškos, linksmos, energingos. Kaimynai žinojo, kad Ellos ir Enrique’s mergaitės viską moka, nevengia jokių darbų.

Toliausiai pažengė Eva: vienintelė iš seserų įstojo į universitetą.

Didžiausiu ankstesnių metų laimėjimu Eva laikė pergalę vietos grožio konkurse. Kai ant jos galvos uždėjo pigiais blizgučiais puoštą „Mis Korpus Kristi 1998“ karūną, Eva suvokė: tai teisinga jos gyvenimo kryptis.

Pramogų verslo, mados, kino pasaulis. Konkurse dalyvavo daug ilgakojų, gražių mergaičių, bet išrinko ją – miniatiūrinė Eva mokėjo patikti.

Ji greitai persikėlė gyventi į Los Andželą ir pasisamdė agentą. Iš pradžių dalyvavo televizijos šou „A Day“, paskui šmėkštelėjo kaip stiuardesės vaidmens atlikėja „Beverli Hilse 90210“.

Televizijos seriale „Nenustygstantis jaunimas“ vaidino Izabelą – pavydžią, isterišką intrigantę, kuri bandė nužudyti varžovę, bet pati atsidūrė psichiatrijos ligoninėje.

Akivaizdu, kad aistringa herojė, – Evos vaidmuo. Jausmų srityje ji taip pat gali būti impulsyvi. Taip susituokė su T.Christopheriu – įteisino santuoką be vestuvinės suknelės, gėlių, torto ir svečių.

Ar E.Longoria tikėjo, kad jos santykiai su T.Christopheriu truks ilgai? Tiesiog abiem buvo linksma. Paskui meilė išgaravo, ir jie tapo svetimais žmonėmis.

Tyleris ištisas dienas sukiojosi filmavimo aikštelėje, Eva taip pat nesėdėjo be darbo. Televizijos seriale „Gaudynės“ vaidino detektyvę ir taip įsitraukė į vaidmenį, kad nepastebėjo, kaip byra jos santuoka.

„Brangioji, atleisk, bet nesu tokių skubotų vedybų šalininkė. Reikia ištekėti vieną kartą visiems laikams, ir ne už berniuko, o už subrendusio vyro“, – nepaguodė jos kolegė M.Cross.

F.Huffman pridūrė, kad už W.Macy ištekėjo tik po 15 bendro gyvenimo metų.

15 metų? Ne, tiek ilgai laukti ir tikrinti jausmų E.Longoria nesugebėtų. Juk per visus tuos metus net pati karščiausia meilė atvėsta ir miršta.

Ką apie skubotą Evos santuoką manė T.Hatcher, liko už kadro: greitai ji buvo išbraukta iš „Nusivylusių namų šeimininkių“ ratelio.

* * *

Felicity, Marcia ir Eva jau seniai jautėsi nuskriaustos – tik Teri iš viso ketverto gavo Auksinį gaublį už Suzanos Majer vaidmenį.

Apklausų rezultatai bylojo, jog žiūrovams labiausiai patinka Teri herojė. Ir visuose reklamos plakatuose ji buvo centre.

Aktorių santykiai galutinai pašlijo, kai 2005 metų pavasarį jas pakvietė fotografuotis „Vanity Fair“ viršeliui.

Eva, Felicity ir Marcia, pavargusios nuo amžinos Teri lyderystės, iškėlė sąlygą: pirmoji į drabužinę turi įeiti bet kuri iš jų – tik ne Teri, ir centre stovės bet kuri namų šeimininkė – tik ne jos herojė Suzana Majer!

Fotosesijos dieną Eva, o taip nutikdavo retai, pavėlavo: uždususi įbėgo į studiją ir pamatė, jog į gražiausią raudoną maudymosi kostiumėlį jau įsispraudusi Teri. Marcia ir Felicity surūgusiais veidais naršė drabužius, kurie atrodė kaip kažkokie neišvaizdūs lopinėliai.

E.Longoriai teko juodas maudymosi kostiumėlis, o juk raudona – jos mėgstamiausia spalva. Sukandusi dantis ji persirengė. Bet kai prie baseino vietą centre užėmė Teri, Marcia prarado savitvardą – ji pastūmė Teri ir nubėgo skambinti prodiuseriams.

Konfliktas buvo užglaistytas, kai į vidurį buvo pasodinta penktoji – ne pagrindinė namų šeimininkė aktorė Nicollette Sheridan.

2006-aisiais M.Cross gyvenimas netikėtai pasisuko kita vaga: gėlių parduotuvėje ji sutiko brokerį Thomą Mahoney, įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio ir tais pačiais metais ištekėjo.

Vestuvėse dalyvavo visos namų šeimininkės, išskyrus Teri Hatcher.

Į prabangų „Ritz Carlton“ viešbutį, kur vyko vestuvės, Eva atėjo su T.Parkeriu, – kaip jai tada atrodė, pagrindiniu savo gyvenimo vyru.

Įkvėptas šios nuostabios ceremonijos T.Parkeris po kelių dienų jai pasipiršo. Viskas vyko viešbučio kambaryje.

„San Antonio Spurs“ žvaigždė uždegė žvakes, grindis nubarstė rožių žiedlapiais. E.Longoria vos neverkė, kai mylimasis atsiklaupė.

* * *

Juodu susipažino 2004-ųjų lapkritį, praėjus mėnesiui, kai televizijos ekrane pasirodė pirmoji „Nusivylusių namų šeimininkių“ serija. Beje, Tony nieko nežinojo apie šį serialą.

Profesionalus krepšininkas nesidomėjo televizijos šou pasauliu: tuomet 23-ejų Tony įsimylėjo. 188 centimetrų ūgio žaidėjas neteko žado, NBA komandos „San Antonio Spurs“ persirengimo kambaryje pamatęs vos 157 centimetrų ūgio gražuolę, avinčią aukštakulnius 12 centimetrų pakulne.

Susitikimas su E.Longoria buvo lygus žaibo blykstelėjimui naktiniame danguje.

Už atsitiktinę pažintį su Tony Eva turėjo būti dėkinga savo tėvui, norėjusiam pamatyti, kaip jo mėgstamas krepšinio klubas triuškina varžovus iš kaimyninės valstijos.

Per rungtynes Eva žiovavo prisidengusi burną delnu: sporto rungtynės – ne jos stichija! Bet kai po rungtynių su tėvu užsuko į persirengimo kambarį tikėdamiesi gauti porą autografų, Eva pagyvėjo: o čia tai gražuoliai!

Visi – kone dviejų metrų ūgio, o ji dar jaunystėje pamesdavo galvą dėl aukštų raumeningų sportininkų. Krepšininkai į Evą irgi žiūrėjo susidomėję, bet Tony įsistebeilijo taip, lyg gyvenime niekada nebūtų matęs moters.

Toks jo žvilgsnis Evai buvo malonus. Jie apsikeitė telefono numeriais, bet susitikinėti pradėjo ne iškart. Abu buvo užsiėmę: Tony – treniruočių stovykloje, Eva – filmavimo aikštelėje.

Romanas įsižiebė vėliau, bet toks, kad jo kibirkštys lakstė į visas puses.

Tony buvo septyneriais metais jaunesnis, ir Eva ėmė jį globoti.

Pavyzdžiui, sužinojusi, kad mylimasis žavisi repu ir hiphopu, paragino jį įrašyti muzikinį albumą.

O kodėl gi ne? Futbolininkui Davidui Beckhamui viskas galima, o kuo krepšininkas T.Parkeris blogesnis?

Eva surado prodiuserį, kuris padėjo dailinti tekstus. Ji net nusifilmavo dainos „Balance-Toi“ vaizdo klipe.

* * *

Tony įsimylėjo taip, kad jo neatpažindavo nei krepšinio klubo bičiuliai, nei tėvai.

Jis net pamiršo kasdien skambinti mamai į Prancūziją – taip buvo susižavėjęs nerimastingąja Eva.

Miniatiūrinės gražuolės energija tryško fontanu. Audringų jausmų bangos nešama ji įgyvendino savo seną svajonę: atidarė Holivude restoraną.

Po dvejų metų Las Vegase E.Longoria atidarė antrą restoraną ir naktinį klubą „Eva“.

Čia ji su T.Parkeriu švęsdavo Naujuosius metus ir gimtadienius.

Atsirado tradicija: virėjai kas kartą įteikdavo jiems dovaną – trijų aukštų tortą, puoštą iš karamelės suraitytu vardu „Eva“, šaltosiomis ugnelėmis.

Porelė pinigų neskaičiavo, gyveno plačiai. Bet prabangiausia Evos ir Tony švente tapo vestuvės.

Pirmiausia – data. Eva pasirinko 2007 metų liepos 7-ąją. Būtinai Paryžiuje. Tony juk prancūzas, be to, tik šiame mieste ji tikinti romantiškomis pasakomis.

* * *

Eva troško pasakos. Tony stulbino jos fantazijos, bet neprieštaravo: apmokėjo sąskaitas.

Teko išsinuomoti privatų lėktuvą, kuris į Paryžių atskraidino visus – namų šeimininkes, tėvus, seseris su vyrais, giminaičius ir beveik visą Tony krepšinio komandą.

Devynios (toks numeris ant T.Parkerio sportinių marškinėlių) nuotakos bičiulės buvo apsirengusios raudonomis suknelėmis. Kiekvienai dosnioji jaunamartė atminimui padovanojo po auksinę apyrankę ir „Swarovski“ kristalais puoštą rankinę.

E.Longoria vilkėjo vestuvinę suknelę, kainavusią 75 tūkstančius JAV dolerių. Kai buvo įneštas vestuvinis tortas, svečiai ilgai negalėjo atsigauti: jis buvo raudonos spalvos.

„Gal kiek ir persistengėme, bet bus ką prisiminti“, – save guodė Eva, vartydama vestuvinių nuotraukų albumą.

Šeiminis „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždės gyvenimas klostėsi kuo puikiausiai. Vyras Prancūzijoje nusipirko sporto klubą „Asvel“, ir Eva net galvojo persikelti į Paryžių bei būsimiesiems vaikams suteikti prancūzišką išsilavinimą.

O kol jų nėra, surengti keletą vakarėlių Sen Tropeze, kad prancūzai matytų, kaip moka linksmintis E.Longoria. Bet pasaka staiga baigėsi.

Vieną 2010 metų lapkričio dieną ji, nė nežinodama, kodėl, pasidomėjo Tony mobiliojo telefono žinutėmis.

Ne, Eva nepavydėjo ir neturėjo nė mažiausio įtarimo. Tikėjo, pasitikėjo, nes visada žinojo: ji – geriausia.

Tereikia atsiversti bet kokį žurnalą, ir geidžiamiausių planetos moterų sąrašo viršuje – E.Longoria.

Mobiliajame Tony telefone ji rado kelias dešimtis meilės žinučių – ne platoniškų mažametės aistruolės svaičiojimų, bet patyrusios moters aistringų prisipažinimų. Su ja, kaip suprato Eva, jis buvo ne kartą, ne du ir net ne tris.

Vėliau paaiškėjo, jog ji – T.Parkerio komandos bičiulio Brento Barry žmona Erin.

* * *

Žinoma, Erin Barry viską neigė: melas, jie tiesiog draugai, o kad ji staiga skiriasi su vyru – sutapimas.

Gal kita Evos vietoje atsidūrusi moteris būtų luktelėjusi, pasvėrusi visus „už“ ir „prieš“ – juk kartu jie buvo net septynerius metus.

Bet E.Longoria pakluso širdžiai, o ši šaukė: lauk nenaudėlį vyrą! Ir ji išvijo Tony taip, kad jo sportiniai bateliai lėkė paskui jį dar penkis metrus.

Skyrybos sutapo su septintojo „Nusivylusių namų šeimininkių“ sezono filmavimo darbais. Žiniasklaida mėgavosi T.Parkerio išdavystės detalėmis, kažkas atkapstė nuotrauką: Erin su Brentu, o šalia – patenkinti ir laimingi Eva su Tony aukštuomenės vakarėlio metu.

E.Longoria mėgino guostis meilės romanais. Ispanijos kino žvaigždė Penelope Cruz supažindino ją su savo jaunesniuoju broliu Eduardo.

Jis buvo mielas, stengėsi ją linksminti kaip tik galėjo: kartą net nutempė į Disneilandą, kur jie šėlo karuselėse.

Bet ar Eva galėjo Eduardo pasakyti, jog čia jau lankėsi su Tony?

Jų romanas truko tik metus ir vieną mėnesį.

Paskui prasidėjo romanas su futbolininku Marku Sanchezu, kuris buvo jos skonio. Bet Eva vis tiek šį aukštą išvaizdų tamsiaplaukį nuolat lygindavo su Tony.

Blogiausia, kad Tony net nemėgino Evos atsiprašyti, nesiteisino, nepuolė ant kelių prašydamas atleidimo.

Net per atsisveikinimo pietus nei žodžiu, nei žvilgsniu neišreiškė apgailestavimo.

Dalintis Evai su Tony nebuvo ką – jų vedybų sutartį sudarė patyrę advokatai.

Po vyro išdavystės prasidėjo juodžiausia aktorės gyvenimo dalis. Staiga paaiškėjo, kad restorano ir klubo verslas – ne tik vakarėliai, į kuriuos galima pakviesti tokias garsenybes kaip Victoria Beckham arba Kim Kardashian.

Tai ir finansinės ataskaitos, išlaidos, paskolos, kurias reikia grąžinti.

E.Longoria kreipėsi pagalbos į „Landry’s Restaurant“ savininką, filantropą, keturių vaikų tėvą Tilmaną Josephą Fertittą. Jis pasirodė esąs tikras vyras, padėjęs į bėdą pakliuvusiai namų šeimininkei – įsigijo jos restoraną ir naktinį klubą.

Stresas, bankroto grėsmė užgožė skyrybų skausmą. Eva tapo stipresnė, o svarbiausia – protingesnė. „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždė nusprendė, kad geriausia užsiimti tuo, ką išmanai.

O gal Eva atrado ir laimę?

* * *

Šis klausimas pasaulio žiniasklaidoje nuskambėjo, kai E.Longoria buvo pastebėta su verslininku ir filantropu, televizijos kanalo NBC pasimatymų šou „Ready for Love“ prodiuseriu ir buvusiu dalyviu Ernesto Arguello (34 m.).

Abu turi daug bendra: kalba ispaniškai, išpažįsta tą pačią religiją, užsiima labdaringa veikla ir abu išsiilgę meilės. Spėjama, jog kitąmet E.Longoria ir E.Arguello susituoks. Gal trečias kartas nemeluos?

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.