Bridžita Džouns naujoje knygoje – du vaikus turinti našlė

Garsiausia pasaulyje

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 30, 2013, 10:15 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 4:18 PM

Praėjus penkiolikai metų po ankstesnės jos knygos, aiškėja, kad Bridžita ištekėjo už Marko Darsio ir susilaukė dviejų vaikų, bet autorė Helen Fielding numarino šaunųjį advokatą ir grąžino savo heroję į vienišių gretas.

Naujausios „Bridžitos Džouns dienoraščio“ (Bridget Jones's Diary) dalies „Pakvaišusi dėl vaikinų“ (Mad About The Boy) ištraukas paskelbė „The Sunday Times Magazine“.

H.Fielding Bridžitos sagą pradėjo kaip skiltį viename britų laikraštyje, 1995 metais, o paskui pardavė 15 mln. dviejų pirmųjų romanų egzempliorių. Be to, knygos buvo paverstos Holivudo filmais, kuriuose Bridžitą vaidina Renee Zellweger, o santūrųjį Darsį - Colinas Firthas.

Pavaizduota kaip tipinė 10-ojo dešimtmečio londonietė, trisdešimt kelerių ir nuolat nerimaujanti dėl savo svorio, rūkymo ir alkoholio, Bridžita tapo sava tos kartos moterims.

Nauji Bridžitos, jau 51 metų vienišos motinos, nuotykiai prasideda penkeri metai po Darsio mirties, „Twitter“ susipažįstant su 30 metų „berniuku-žaisliuku“ Roksteriu.

Vienoje ištraukoje Džouns kankinasi spręsdama klausimą, ar vestis naująjį vaikiną į vakarėlį.

„Esmė ta, kad tai galėtų atbaidyti Roksterį nuo manęs, apsuptos senių 60-ojo gimtadienio vakarėlyje, ir kažkaip, visai be reikalo, parodyti, kokia esu sena, nors, žinoma, aš esu DAUG jaunesnė už Talitą. Ir, atvirai kalbant, atsisakau patikėti, kokio amžiaus iš tikrųjų esu“, - rašo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.