Holivudo žvaigždutė L.Lohan atidarys savo priklausomybės ligų kliniką

Holivudo aktorės Lindsay Lohan tėvas patvirtino pranešimus, kad jo

Informuoti šaltiniai teigia, kad L.Lindsay jau pradėjo įtikinėti savo pasiturinčius draugus investuoti į jos naujausią projektą.<br>AP nuotr.
Informuoti šaltiniai teigia, kad L.Lindsay jau pradėjo įtikinėti savo pasiturinčius draugus investuoti į jos naujausią projektą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 8, 2013, 10:40 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:20 AM

Aktorė paliko Klifsaido reabilitacijos centrą Kalifornijoje rugpjūčio pradžioje ir nuo tada nevartojo alkoholio bei kvaišalų, ruošdamasi dalyvauti naujame televizijos realybės šou, įkvėptame Oprah Winfrey vestų pokalbių laidų.

Tuo tarpu jos tėvas Michaelas Lohanas, kuris taip pat yra gydęsis priklausomybės ligų klinikoje, atskleidė, kad filmų „Naujokė“ žvaigždė tikisi padėti kitiems, kenčiantiems nuo priklausomybės nuo narkotikų ir alkoholio.

Jis sakė portalui HollyScoop.com: „Težinau tiek, kad grįžau į verslą, o jai išties puikiai sekasi, todėl ji norėtų kažkuo atsimokėti. Ji buvo apie tai užsiminusi.“

Informuoti šaltiniai teigia, kad L.Lindsay jau pradėjo įtikinėti savo pasiturinčius draugus investuoti į jos naujausią projektą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.