Skiriasi filmo „Krokodilas Dandis“ žvaigždė

Australų aktorius Paulas Hoganas, žinomas iš filmo „Krokodilas Dandis“ („Crocodile Dundee“), ir jo žmona Linda padavė dokumentus skyryboms po 23 metus trukusios santuokos, praneša „RIA Novosti“.

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 18, 2013, 2:34 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:25 AM

74 metų amžiaus P.Hogano atstovas paaiškino, kad pora skiriasi abipusiu sutarimu, sutuoktiniai nebegyvena kartu nuo rugsėjo.

Pasak pačios Lindos Hogan, ji ketina įforminti jų 15 metų sūnaus teisinę globą ir susigrąžinti savo mergautinę pavardę Kozlowski, kad jos daugiau niekas nebesietų su „Krokodilu Dandžiu“.

Linda susipažino su P.Hoganu filmuojant juostą „Krokodilas Dandis“, kuri išgarsino abu aktorius. 1990 metais pora susituokė, iki pastarojo meto jie gyveno Kalifornijoje. P.Hoganui tai buvo jau trečioji santuoka.

Už vaidmenį filme „Krokodilas Dandis“, kuris buvo vienas sėkmingiausių komerciniu požiūriu Australijos kinematografo projektų, P.Hoganas gavo prestižinį „Auksinio gaublio“ apdovanojimą. Aktoriaus turtas vertinamas 20 milijonų dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.