K.Perry prabilo apie skausmą, patirtą po skyrybų su komiku R.Brandu

Jau vasario mėnesį Vilniuje pasirodysiantis komikas Russellas Brandas 2011 metais gražuolę žmoną Katy Perry tiesiog apstulbino įteikęs jai skyrybų dokumentus. Ir štai dabar K.Perry prisipažino, kad netikėtos skyrybos jos galvoje buvo pakursčiusios net mintis apie savižudybę.

K.Perry prabilo apie skausmą, patirtą po skyrybų su komiku R.Brandu.<br>„Reuters" nuotr.
K.Perry prabilo apie skausmą, patirtą po skyrybų su komiku R.Brandu.<br>„Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-23 11:05, atnaujinta 2018-02-20 22:24

„Dvi savaites tūnojau lovoje, nes jaučiausi sugniuždyta. Skyrybos visiškai palaužė mano pasitikėjimą savimi. Mano savivertė buvo kito žmogaus rankose, o tai – kone blogiausias dalykas, nes tokiu atveju ji bet kada gali būti sutrypta“, – žurnalui „Sunday Times“ teigė K.Perry.

Primename, kad britų komiko R.Brando ir JAV atlikėjos K.Perry santuoka tetruko 14 mėnesių. Pora susipažino 2008-aisiais, o 2010-ųjų spalį susituokė viename Indijos kurorte. Garsusis komikas skyrybų dokumentus, motyvuodamas charakterių nesuderinamumu, pateikė Los Andželo Aukštesniajam teismui.

„Singlas „Teenage Dream“ lyg atspindėjo mano to meto būseną: sėdėjau sau ant puraus debesėlio ir staiga gavau stiprų smūgį per veidą, lyg to nepakaktų, jaučiausi, kaip keletą kartų nuridenta nuo laiptų. Matyt, atėjo metas suvokti, kad realybėje ne viskas rožėmis klota“, – teigė K.Perry.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.