Trakuose ruoštus pietus pramiegojęs F.Kirkorovas puotavo Vilniuje

Margaspalvė dainininko Filipo Kirkorovo striukė penktadienio popietę vėl šmėžavo Vilniaus senamiestyje. Ketvirtadienį koncertą artipilnėje sostinės Pramogų arenoje surengęs atlikėjas šiandien ketino aplankyti Trakus, tačiau nuovargis po renginio, regis, buvo pernelyg didelis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2013, 5:12 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:22 PM

„Stiklių“ viešbutyje, kuriame apsistojo, po koncerto vakarojęs dainininkas šį vakarą koncertuos Šiauliuose. Koncerto rengėjai buvo įspėti, kad atlikėjas ilgai miegos, o pakeliui į Šiaulių areną dar pageidaus būti nuvežtas į Trakus, kur jam buvo ruošiami pietūs.

Tačiau 46-erių artistas nusprendė pailsėti ilgiau – iš viešbučio išvyko valanda vėliau nei planuota. Prie durų jį pasitiko būrelis gerbėjų – gerai nusiteikęs dainininkas jiems pasirašė autografus.

Kelionei į Trakus laiko nebeliko – atlikėjas buvo nuvežtas į sostinės senamiestyje įsikūrusį vieną brangiausių restoranų „La Provence“, kur yra lankęsis ir ankstesnių savo viešnagių metu.

Po koncerto Šiauliuose dainininkas šeštadienį linksmins Kauno „Žalgirio“ arenoje susirunkusius tūkstančius klausytojų, tada vyks tvarkyti reikalų į Maskvą.

Į Lietuvą jis vėl grįš kitą savaitę – trečiadienį surengs pasirodymą Klaipėdos „Švyturio“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.