Rihannos mylimasis Ch.Brownas užsirašė į reabilitacijos kliniką

Problemiškoji ritmenbliuzo žvaigždė Chrisas Brownas kitą dieną po pasirodymo teisme dėl žmogaus užpuolimo užsirašė į reabilitacijos kliniką.

Dainininko problemos dėl nevaldomo pykčio prasidėjo 2009 metų pradžioje, kai jis sumušė tuometinę savo draugę Rihanną.<br>AP nuotr.
Dainininko problemos dėl nevaldomo pykčio prasidėjo 2009 metų pradžioje, kai jis sumušė tuometinę savo draugę Rihanną.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 30, 2013, 2:15 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:39 PM

Dainininkas buvo areštuotas po to, kai, kaip įtariama, sumušė 20 metų vyrą, kuris anksti sekmadienį bandė įlipti į jo gastrolių autobusą prie viešbučio Vašingtone.

Pirmadienį jis pasirodė teisme paneigti kaltinimų. Jis padarė kaltės nepripažinimo pareiškimą dėl kaltinimų baudžiamuoju nusižengimu ir buvo paleistas už užstatą.

Dabar atrodo, kad Ch.Brownas nusprendė ieškoti pagalbos dėl savo ūmaus charakterio. Jo atstovas sakė, kad jis užsirašė į reabilitacijos kliniką spręsti pykčio valdymo klausimų.

Atstovo pareiškime sakoma: „Chrisas Brownas apsisprendė užsirašyti į reabilitacijos kliniką. Jo tikslas yra pamatyti ir perprasti savo praeities ir pastarojo meto elgesį, kad galėtų savo gyvenimą ir karjerą tęsti nuo sveikesnio atspirties taško“.

Ch.Brownas antradienį turėjo koncertuoti Niujorko radijo stoties Helovyno vakarėlyje, bet organizatoriai buvo priversti renginį atšaukti.

Dainininko problemos dėl nevaldomo pykčio prasidėjo 2009 metų pradžioje, kai jis sumušė tuometinę savo draugę Rihanną. Tas konfliktas įvyko „Grammy“ įteikimo ceremonijos

išvakarėse; dėl jo dar tęsiasi Ch.Browno bandomasis laikotarpis.

Los Andželo prokurorai gali nuspręsti pasiųsti jį už grotų laikui iki ketverių metų, jeigu pripažins, kad naujausias užpuolimas pažeidžia jo bandomojo laikotarpio sąlygas.

„Kiss Kiss“ atlikėjas ir jo palyda 2012 metais taip pat dalyvavo muštynėse viename Niujorko klube su reperiu Drake'u, o šių metų sausį - peštynėse automobilių stovėjimo aikštelėje su Franku Oceanu.

2011 metų kovą po sunkaus interviu televizijos žurnalistei Robin Roberts jis nusiaubė užkulisius ir išdaužė vieną langą.

Šių metų birželį viena 24 metų moteris apkaltino Ch.Browną užpuolimu po jo šou naktiniame klube Kalifornijoje. Moteris tvirtina, kad jis pastūmęs parbloškė ją ant žemės ir ji smarkiai susižalojo kelį. Vėliau tie kaltinimai dainininkui buvo panaikinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.