Britai giria dainininkės Jessie J krūtims atsispyrusį princą Charlesą

Pirmadienį Londone įvyko karališkasis varjetė vakaras. Į jį susirinko Didžiosios Britanijos aukštuomenė. Tarp vakaro svečių buvo ir princas Charlesas (65 m.), jis panoro asmeniškai susitikti su koncerte pasirodžiusia Jessie J (25 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-26 21:36, atnaujinta 2018-02-20 03:26

„Jis paprašė susitikti su manimi... Spėju, kad jis nori mane pamatyti... Manau, kad jis yra mano gerbėjas... Arba aš pakliuvau į bėdą“, – prieš princo Charleso vizitą kalbėjo Jessie J.

Apie susitikimą su Didžiosios Britanijos princu dainininkei buvo pranešta iš anksto, tačiau į jį Jessie J atvyko pasipuošusi permatoma „Sarli Couture“ mados namų palaidine. Toks atlikėjos aprangos pasirinkimas ne tik nesulaukė priekaištų, bet ir buvo pagirtas. Maža to, kone visi britų leidiniai gyrė princą, žiūrėjusį tiesiai dainininkei į akis, o ne į jos krūtinę.

Prie permatomos palaidinės Jessie J priderino baltas tų pačių mados namų kelnes aukštu juosmeniu ir smailianosius „Jimmy Choo“ aukštakulnius.

Per patį varjetė vakarą Jessie J pasipuošė dizainerio Michaelo Costello kurtais sijonu ir palaidine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?