Draugės dovana N.Baskovui - „Rolls-Royce“

Baltutėlį „Rolls-Royce“ rusų dainininkui Nikolajui Baskovui padovanojo jo naujoji draugė Anastasija iš Šveicarijos. „Rusijos auksinio balso“ automobilis laukė Maskvos Šeremetjevo oro uoste, kai dainininkas grįžo iš gastrolių Sankt Peterburge. Salone puikavosi didžiulis užrašas „Nepakartojamam!“. Specialistai dovaną vertina 600 tūkst. JAV dolerių.

Daugiau nuotraukų (1)

Aleksandras Procenka

Nov 26, 2013, 11:47 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:47 AM

Kaip pasakojo žurnalistams pats N.Baskovas, su Anastasija jis susipažino prieš pusmetį, kai atostogavo Sardinijoje ir buvo pakviestas į juvelyrikos dizainerio Fawazo Gruosi gimtadienį. Per vakarėlį viena viešnių, bakstelėjusi piršteliu su žiedu, papuoštu 18 karatų briliantu, Nikolajaus pusėn, pasidomėjo: „Kas tas simpatiškas jaunuolis?“ Išgirdo atsakymą: „Tai žinomas rusų dainininkas, be to, jo širdis laisva.“

Ilgai nesvarsčiusi dama pakvietė Nikolajų šokti, po to N.Baskovas jai ir kitiems svečiams atliko keletą dainų. Vėliau pora praleido apie dvi savaites Červo kurorte.

Paaiškėjo, kad Anastasija – dukart našlė, gyvena Šveicarijoje, augina du vaikus, bet mėgsta pasilinksminti – gerai, kad vyrai paliko solidų palikimą. „Mano mažylės turtas – 2 milijardai! Aš apakęs“, - socialiniame tinkle „Twitter“ parašė N.Baskovas po jųdviejų pažinties.

Tiesa, našlė – ne pirmos jaunystės, jai gerokai per keturiasdešimt. Tačiau, kaip kalbama Maskvoje, N.Baskovas jau keletą kartų skrido pas ją į pasimatymus, gali būti, kad ir Naujuosius metus sutiks drauge. Taigi baltas „Rolls-Royce“ gali būti ir  dovana dainininko 37-ojo gimtadienio, kurį jis minėjo spalio mėnesį, proga, ir ateities avansas.

Neblogą dovaną Nikolajui gimtadienio proga padovanojo ir žinomas Rusijos verslininkas Telmanas Ismailovas. Ant vienos Turkijoje, Viduržemio jūros pakrantėje, jo pastatyto viešbučių komplekso „Mardan Palace“ vilos verslininkas liepė prikalti lentelę su N.Baskovo pavarde ir paskelbė, kad dainininkas gali ten atvykti bet kuriuo metu ir bet kuriam laikui. Ar vila bus įforminta dainininko vardu, nežinoma.

Anksčiau vienas N.Baskovo gerbėjų padovanojo jam didelį butą Maskvoje, kurį dainininkas visai neseniai įsirengė. Tiesa, pikti liežuviai plaka, kad butą N.Baskovas nusipirko iš savo honorarų, o dovaną prasimanė, kad nuslėptų nuo mokesčių tarnybos tikrąjį savo pajamų dydį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.