Paaiškėjo tolimesnis filmo „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ aktorių sąrašas

Jeigu jums kyla klausimas, kaipgi atrodo moteris, užauginusi įžymųjį Kristijaną Grėjų, atsakymas labai paprastas – kaip Marcia Gay Harden. Antradienį paaiškėjo, kad 54-erių aktorė filmuosis pirmojoje populiariosios trilogijos dalyje. Primename, kad neabejotinai laukiamiausios 2014 metais pasirodysiančios kultinės knygos ekranizacijos filmavimai jau prasidėjo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-05 12:21, atnaujinta 2018-02-19 23:28

Pirmadienį paaiškėjo, kad bestselerio adaptacijoje taip pat vaidins popmuzikos žvaigždė Rita Ora. Ji atliks netikros Kristijano Grėjaus sesers vaidmenį.

Primename, kad pagrindinis vaidmuo Jamie Dornanui atiteko po to, kai į Kristijano Grėjaus amplua įsijausti visai netikėtai atsisakė pirminiu režisierių pasirinkimu buvęs aktorius Charlis Hunnamas.

O štai jauną, į seksualinį gyvenimą įžengiančią studentę Anastasiją įkūnys 23-ejų Dakota Johnson – Melanie Griffith ir Dono Johnsono dukra, nušluosčiusi nosį tokioms kandidatėms, kaip Alicia Vikander, Emma Watson ir Shailene Woodley.

Kaip lrytas.lt rašė anksčiau, E.L.James knygos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ istorija pasakoja apie 22-ejų studentės Anatasijos ir 27-erių milijardieriaus Kristijano seksualinius nuotykius. Provokuojančiai atviras romanas kupinas erotikos elementų ir pikantiškų momentų, o kino studijos „Universal“ ir „Focus Features“ įsigijo teisę ekranizuoti ne tik šį romaną, tačiau ir jo tęsinius – knygas „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ bei „Penkiasdešimt šviesesnių atspalvių“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.