Per filmo premjerą 60-metė K.Basinger suspindo jaunatvišku grožiu

Pirmadienį 60-metė aktorė Kim Basinger atvyko į filmo „Didžioji kova“ premjerą ir fotografų objektyvams pozavo kartu su nenugalimuoju Sylvesteriu Stallone ir legendiniu aktoriumi Robertu DeNiro. Gerbėjus K.Basinger maloniai nustebino savo jaunatviška išvaizda. Švytintis veidas ir, rodos, nė vienos raukšlelės - ir kas gi galėtų pagalvoti, kad ši moteris gimė prieš 6 dešimtmečius? 

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 18, 2013, 8:57 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:55 PM

Ilgus vilnijančius plaukus susirišusi į subtilią uodegėlę, lūpas paryškinusi sodriu raudonu lūpdažiu ir apsivilkusi tamsiai mėlynos spalvos kostiumą Kim mielai pozavo fotografams. Tai vienas iš retų atvejų, kuomet žvaigždę galima pamatyti filmų premjerose, mat pati Kim tikina, kad niekuomet nebuvo „raudonojo kilimo mergaitė“.

Vis dėlto aktorė atrodė pasitikinti savimi ir kaip niekad laiminga. „Dabar toks metas, kuomet atsikeliu rytais ir džiaugiuosi savo gyvenimu“, – per vieną interviu tikino K.Basinger.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.