„The Rolling Stones“ veteraną R.Woodą naujam gyvenimui prikėlė perpus jaunesnė žmona

Šis gruodis legendinės grupės „The Rolling Stones“ gitaristui Ronnie Woodui (66 m.)buvo ypatingas. Šiemet jis šventė pirmąsias Kalėdas su nauja žmona ir pusės metų bigliu Dolly, o prieš pat Kalėdas atšventė ir pirmąsias vestuvių metines su teatro režisiere Sally Humphrey (35 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2013, 10:05 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 3:56 PM

Beveik dešimtmetį vienas kitą pažinojusi pora tuoktis nusprendė 2012 gruodžio 21 dieną. Iki vestuvių dienos jie susitikinėjo vos devynis mėnesius, tačiau tai nesutrukdė iki šiol gerais pažįstamais buvusiai porai prisiekti amžiną meilę jaukioje, uždaroje ceremonijoje Londono „Dorchester“ viešbutyje. 66 metų muzikantas sako, kad daugiau nei trisdešimt metų naujesnė Sally į jo gyvenimą atnešė ramybę.

„Su Sally niekada nebūna sunku. Su ja viskas paprasta ir linksma. Tuo pačiu aš iš jos labai daug išmokau. Ir vis dar tebesimokau“, – žurnalui „Hello“ pasakojo R.Woodas.

Garsenybė jau penktus metus nebegeria, tad sako, kad Sally atsiradimas jo gyvenime įvyko kaip tik laiku. „Aš neabejoju, kad pats likimas mums lėmė būti kartu, tačiau tai turėjo nutikti tam tikru laiku. Nors štai mano buvusi žmona Jo stebisi, kodėl aš su Sally nesusitikau anksčiau. Tačiau man reikėjo susitvarkyti gyvenimą, nustoti gerti“, – pasakojo R.Woodas.

Palaikydama savo vyrą Sally nusprendė taip pat visiškai atsisakyti alkoholio. „Matydami, kad visiškai nevartoju alkoholio, žmonės mąsto, kad aš irgi gydausi nuo alkoholizmo, tačiau aš taip nusprendžiau dėl Ronnie. Manau, jam taip lengviau“, – įsitikinusi Sally. Muzikantas neabejoja, kad toks jo žmonos palaikymas palengvina jo sveikimą. Matydama, kaip neatpažįstamai į gerąją pusę pasikeitė Ronnie, Sally pamilo ir visa jo šeima. Sally mėgsta net buvusi R.Woodo žmona Jo, su kuria ji praleido jau ne vieną šeimos šventę. Ar jaunavedžiai neplanuoja vaikų? „Kol kas mes laimingi turėdami tai, ką turime šiandien“ , – atsako Sally.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Nausėda ir I. Šimonytė apie antrąjį prezidento rinkimų turą