Amerikiečių žvilgsnius traukė permatoma suknele pasipuošusi prancūzė A.Exarchopolous

Ketvirtadienį viso pasaulio kinomanų akys krypo į Ameriką, kur buvo išdalyti Kritikų pasirinkimo apdovanojimai. Nors daugiausiai apdovanojimų pelnė Holivudo produkcija, nepamirštas ir europietiškas kinas. Juolab, kad visų svečių žvilgsnius prikaustė permatoma juoda suknele pasipuošusi prancūzė Adele Exarchopolous (20 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2014, 1:26 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:22 AM

Po suknele, dekoruota plunksnomis, blizgučiais ir kitomis aplikacijomis, aktorė vilkėjo juodus kostiumą su šortukais.

Bene skandalingiausio praėjusių metų filmo „Žydra spalva - šilčiausia“ (angl. „Blue Is The Warmest Color“) žvaigždė Adele pelnė geriausios jaunos aktorės titulą. A.Exarchopolous juokavo, kad pergalę atšvęs be alkoholio, nes ji dar per jauna į vartoti – Amerikoje alkoholį galima vartoti tik nuo 21 metų.

Filmo „Žydra spalva - šilčiausia“ centre – penkiolikmetė paauglė, bandanti suvokti savo tikruosius jausmus, troškimus ir galiausiai tapti suaugusia moterimi. Juostoje apie prancūzės moters meilę paauglei yra ir vaizdingų, tikroviškų lesbiečių sekso scenų akimirkų.

„Nesiekiau sukurti filmo, kuris visuomenei pristatytų drastišką žinią, susijusią su homoseksualumu. Nors mano filmą galima interpretuoti ir taip, bet man labiau rūpėjo papasakoti istoriją apie aistringą dviejų žmonių, nebūtinai moterų, ryšį.

Tai paprasčiausia meilės istorija, kurioje yra daugiau jausmo nei jo būtų buvę, jei būčiau pasakojęs apie tradicinę porą.  O intymiomis scenomis norėjau parodyti tai, kas man atrodo gražu“, – filmą yra apibūdinęs jo režisierius Abdellatifui Kechiche.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.