R.De Niro: „Vaikams mano filmai neįdomūs“

Amerikiečių aktorius, režisierius ir prodiuseris Robertas De Niro neabejotinai yra vienas labiausiai sėkmės lydimų aktorių Holivude – jis du kartus pelnė prestižinį „Oskarą“, taip pat buvo net 6 kartus nominuotas Auksinio gaublio apdovanojimui. Į 8-ąją dešimtį įkopęs R.De Niro, rodos, nė neketina sustoti – vien 2013 metais jis nusifilmavo net 7 filmuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 19, 2014, 2:56 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:51 AM

Tačiau įžymiam aktoriui, regis, ne tik karjera puikiai klostosi – šeiminis gyvenimas taip pat. Mylinti žmona Grace Hightower ir net 6 šaunūs vaikai – to pavydėti galėtų daugelis.

Vis dėlto R.De Niro prisipažino, kad atžaloms jo filmai nekelia didelio susidomėjimo: „Stengiuosi kaip įmanoma daugiau keliauti su savo vaikais. Tai labai naudinga ir, laimei, vis dar įmanoma. O štai mano patarimai, kaip ir filmai, vargu ar jiems reikalingi. Bendravimas su vaikais man dažnai primena atrankas į filmus. Kai aktorius nepasitiki savo jėgomis, jis išgyvena, nenoriai eina į bandymus, mat baiminasi būti atstumtas. Tačiau mano požiūris kitoks: jei nepabandysi – veikiausiai imsi graužtis. O jei jau eini, reikia nusiteikti geriausiam. Net jeigu žinai, kad režisierius, matyt, jau turi savo favoritą. Tačiau anksčiau ar vėliau ateis ir tavo laimės valanda. Visuomet vadovaujuosi tokiu požiūriu“, – žurnalui „7days“ teigė R.De Niro.

Aktorius taip pat prisipažino, kad būti tėvu – sudėtingas darbas, mat atžalų amžius labai skirtingas ir su kiekvienu iš jų reikia bendrauti vis kitaip. Sunkiausia R.De Niro vis dėlto su paaugliais, kurie visai nepriima tėvų nuomonės ir nuolat stengiasi maištauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.