J.Bieberį į JAV įleido tik kruopščiai patikrinus jo lėktuvą

Kanadiečiui

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-02-01 15:21, atnaujinta 2018-02-16 20:01

Lėktuve nerasta jokių neteisėtų narkotikų ir neiškelta jokių kaltinimų, tačiau jaunasis dainininkas ir kiti lėktuvo keleiviai kelias valandas buvo apklausiami, pridūrė šaltinis.

Kratą atliko JAV muitininkai, kuriems pasirodė, kad nuo kai kurių J.Bieberio palydovų sklinda marihuanos kvapas.

Kol kas nepranešta, kiek buvo keleivių lėktuve, kuris nutūpė Teterboro oro uoste Naujajame Džersyje; taip pat nežinoma jų tapatybė.

Vienas Uostų tarnybos atstovas sakė, jog 20 val. 20 min. vietos (šeštadienį 3 val. 30 min. Lietuvos) laiku jo agentūra buvo informuota, kad J.Bieberį Muitinės departamento pareigūnai paleido.

Anksčiau penktadienį Los Andželo apygardos prokuratūra pateikė vienam J.Bieberio draugui kaltinimus dėl narkotikų laikymo po praėjusį mėnesį surengto policijos reido dainininko namuose Kalabaso miestelyje Kalifornijoje, esančiame už maždaug 48 kilometrų į šiaurės rytus nuo Los Andželo.

20-metis Xavieras Smithas, dar žinomas kaip reperis Lil Za, buvo apkaltintas metamfetamino ir oksikodono laikymui, taip pat vandalizmu Los Andželo apygardos šerifo nuovadoje, kurioje jis buvo laikomas, sakė apygardos prokuratūros atstovas Ricardo Santiago.

19-metis J.Bieberis praėjusią savaitę buvo suimtas Majami Biče dėl vairavimo apsvaigus, pasipriešinimo areštui ir vairavimo turint vairuotojo pažymėjimą, kurio galiojimas pasibaigęs.

Kanadietis trečiadienį taip pat buvo apkaltintas vieno limuzino vairuotojo užpuolimu Toronte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.