Byra aktorės K.Hudson ir „Muse“ vokalisto M.Bellamy santykiai

Po kalbų apie tariamas Katy Perry ir Johno Mayerio skyrybas pasklido žinia, kad dar vienos Holivudo poros santykiai ėmė braškėti. Šį kartą aukomis tapo aktorė Kate Hudson ir jos mylimasis, grupės „Muse“ vokalistas Matthew Bellamy. Porai artimi šaltiniai žurnalui „Us Weekly“ teigė, kad K.Hudson ir M.Bellamy šiuo metu turi rimtų santykių problemų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2014, 6:43 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:07 PM

„Jie suvokė, kad turi skirtingą požiūrį į gyvenimą ir nutolo vienas nuo kito. Kurį laiką jie nusprendė pabūti atskirai, kad aistros šiek tiek aprimtų“, – teigia vienas šaltinių.

Pastaruoju metu K.Hudson ir M.Bellamy viešumoje kartu nebepasirodo. K.Hudson į renginius dažnai atvyksta viena, tačiau, nepaisydama santykių krizės, visuomet stengiasi atrodyti laiminga ir iš pažiūros nė neketina nusiimti sužadėtuvių žiedo.

Pora susižadėjo 2011 metais, o  po dviejų mėnesių pasaulį išvydo jų sūnus Bingas.

Vis dėlto kai kurie poros draugai nėra linkę kalbėti apie poros santykių pabaigą. „Matthew be galo myli Kate ir Bingą, tad labai tikėtina, kad jie įveiks šį sunkų santykių etapą“, – teigia vienas šaltinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.