Kam atiteks „Oskaro“ premijos laureato M.Schello turtas?

Parengė Ona Kacėnaitė

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-03 20:28, atnaujinta 2018-02-15 18:15

M.Schellas labai rūpinosi N.Andreičenkos sūnumi iš pirmosios santuokos, sumokėjo už vaikino studijas brangiausioje pasaulio mokslo įstaigoje - Šveicarijos aukštojoje ekonomikos ir finansų mokykloje.

Kai N.Andreičenko ir M.Schellas išsiskyrė, jis paliko buvusiajai nekilnojamojo turto Maskvoje ir Amerikoje. Kai ką aktorė pardavė ir už tuos pinigus nusipirko namą Meksikoje.

Po savo mirties M.Schellas paliko didžiulę garsių dailininkų paveikslų kolekciją, šeimos dvarą Austrijoje, namą Los Andžele, butus Vienoje ir Insbruke (Austrija), brangenybių, apvalių sumelių bankų sąskaitas.

Bet aktorius nepaliko testamento. Tai reiškia, jog visas M.Schello turtas gali atitekti jo 25 metų dukrai Nastiai, kurios susilaukė iš santuokos su N.Andreičenko, ir šešerių metų anūkei.

Antroji M.Schello žmona, 47 metais už jį jaunesnė vokiečių operos dainininkė Iva Mihanovič gali nieko negauti. N.Andreičenko ir jos duktė nusiteikusios kovingai ir rengiasi mūšiui dėl M.Schello turto.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.