Kodėl A.Bocelli vesti mylimąją ryžosi tik po 12 metų delsimo?

Dvylika metų – tiek lemtingojo žodžio „taip“ laukė Andreos Bocelli mylimoji Veronica Berti. Kitų metų sausio 11-ąją garsusis italų tenoras į Lietuvą atvyks jau su vestuviniu žiedu ant piršto, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Lietuvoje koncertuosiantis dainininkas A.Bocelli ir V.Berti susituokė artimiausių bičiulių ir giminaičių akivaizdoje.<br>AOP nuotr.
Lietuvoje koncertuosiantis dainininkas A.Bocelli ir V.Berti susituokė artimiausių bičiulių ir giminaičių akivaizdoje.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Mar 26, 2014, 9:22 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 2:19 AM

55 metų atlikėjo dainuojamos arijos ir popdainos – jausmingos ir subtilios, tačiau jo asmeninis gyvenimas dar visai neseniai atrodė kiek pikantiškas.

Kitų metų sausį Kauno „Žalgirio“ arenoje dainuosiantis aklas atlikėjas – džentelmenas ir romantikas, tačiau jo mylimoji Veronica turėjo pakankamai priežasčių jaustis dviprasmiškai.

Net tada, kai 2012-aisiais Veronica laukėsi dukters Virginios, Andrea vis dar nebuvo išsiskyręs su savo pirmąja žmona, nors su ja nebegyveno jau dešimt metų.

Meilė įsiliepsnojo žaibiškai

Nesunku suprasti, kuo Andrea traukia moteris – dieviškas balsas, puiki išvaizda, dideli turtai ir įtaka.

Tačiau su pirmąja žmona Enrica Canzatti jis susipažino, kai viso to dar nebuvo matyti horizonte, o užsidirbti pragyvenimui tekdavo dainuojant baruose.

1995-aisiais porai gimė sūnus Amosas, pora metų vėliau – antrasis sūnus Matteo.

Abu jie praėjusį savaitgalį dalyvavo A.Bocelli ir V.Berti tuoktuvėse.

Dainininko meilė pirmajai žmonai išblėso 2002-aisiais, kai viename gimtadienio vakarėlyje, į kurį nė neketino eiti, jis sutiko V.Berti.

Tuomet merginai buvo vos aštuoniolika. Tačiau jos ir 25 metais vyresnio dainininko jausmai įsiliepsnojo akimirksniu. Pasakojama, kad jau kitą dieną pora apsigyveno kartu.

Po keleto metų Veronica tapo A.Bocelli padėjėja ir vadybininke. Be to, paaiškėjo, kad mergina turi neprastą balsą – ji jau ne kartą dainavo su savo mylimuoju.

Beje, 2008-aisiais, kai Andrea pirmą kartą koncertavo Lietuvoje, kartu su juo privačiu lėktuvu atvyko ir mylimoji – stebėjo jo pasirodymą sostinės Vingio parke.

Delsė skirtis su pirmąja žmona

Pora apsigyveno prabangiuose trijų aukštų dešimties miegamųjų namuose netoli Pizos miesto. Visai netoli gyvena ir buvusi Andreos žmona su dviem sūnumis.

„Tai tiesiog protingas ir civilizuotas būdas gyventi šeimos gyvenimą. Visada geriau taika nei karas“, – pasakojo A.Bocelli.

Dainininkas nemėgsta pernelyg atvirauti apie šią situaciją. Prieš porą metų britų spauda mėgino rasti atsakymą į klausimą, kodėl jis neskubėjo skirtis net tada, kai mylimąją Veronicą jau vadino sužadėtine.

„Aš tiesiog labai tingus vyras. Labiausiai man patinka sėdėti ant sofos“, – kartą yra leptelėjęs dainininkas.

Populiari ir kita versija. A.Bocelli – stipriai tikintis katalikas. Gali būti, kad mintis apie santuokos ardymą jam tiesiog atrodė nepatraukli. Iš dalies tai pripažino ir pats atlikėjas.

„Bet priežastis – ne tik tikėjimas. Tai tiesiog gamtos taisyklės. Biologijos požiūriu vyrai yra poligamiški. Tik civilizuotoje visuomenėje jie siekia kurti šeimą“, – leidiniui „The Independent“ dėstė atlikėjas.

Mėgsta juokauti apie seksą

Pastaraisiais metais A.Bocelli interviu tampa vis labiau panašūs į roko žvaigždės, o ne klasikos atlikėjo.

Puikų humoro jausmą turintis italas darkyta anglų kalba linksmai pasakoja apie bendravimo su moterimis subtilybes.

„Jaučiu labai didelę pagarbą seksui.

Gal todėl nemėgstu, kai sekso tema yra įtraukiama į muziką“, – yra sakęs A.Bocelli.

Kitą sykį jis prisipažino, kad turi taisyklę niekada nesimylėti naktį prieš koncertą, nes tai trukdo susikaupti pasirodymui.

Tiesa, vėliau A.Bocelli pasitaisė: „Taip, operos atlikėjai – kaip atletai, prieš svarbius pasirodymus reikia sutelkti visas jėgas.

Bet sakiau, kad turėčiau šios taisyklės laikytis.

Nesakiau, kad laikausi. Taisyklės ir yra sukurtos tam, kad jas laužytum.“

Kad ketina susituokti su Veronica, A.Bocelli užsiminė dar pernai.

„Žinoma, kai du žmonės jaučiasi taip kaip mes, jie nori įtvirtinti savo santykius. Dvasine prasme mes – sutuoktiniai, bet reikia tai įteisinti“, – dienraščiui „Daily Mail“ sakė atlikėjas.

Susituokė draugų būryje

A.Bocelli ir V.Berti tuoktuvės savaitgalį vyko Livorno miesto bažnyčioje.

Anot dainininko atstovo spaudai, pora norėjo susituokti atėjus pavasariui, be to, vestuvių dieną derino prie antrojo dukters Virginios gimtadienio.

Ceremoniją stebėjo tik nedidelis artimiausių draugų ir giminaičių būrys.

V.Berti pasipuošė dramblio kaulo spalvos suknele, sukurta dizainerio Ermanno Scervino, rankoje laikė baltų rožių puokštę. A.Bocelli vilkėjo mėlyną „Corneliani“ kostiumą.

A.Bocelli ir V.Berti ne kartą pasakojo, kokie laimingi jaučiasi kartu. Tačiau pora turi savas taisykles, kurias diktuoja dainininkas.

Jo pareiga – dainuoti mažylei Virginiai lopšines, bet Andrea nuolat primena žmonai, kad vaiko pernelyg lepinti negalima.

„Tai sugriautų vaiko ateitį. Į gyvenimą reikia žiūrėti rimtai“, – yra sakęs garsusis tenoras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.