Reperio Timati gyvenimą aukštyn kojom apvertė dukros gimimas

Tuo metu, kai gražuolė reperio Timati mylimoji Aliona Šiškova ir jų naujagimė dukra ilsisi Dominikos Respublikoje, naujai iškeptas tėvelis nepraleidžia progos sudalyvauti populiariausiose rusiškose laidose ir pasidalinti savo tėvystės džiaugsmais. Laidoje „Vakarinis Urgantas“ rusų reperis prisipažino, kad po dukters Alisos gimimo jo gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2014, 7:40 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:09 PM

„Jaučiuosi lyg gyvendamas kitoje planetoje, kitoje dimensijoje. Mano pečius užgulė didžiulė atsakomybė. Aš nuolat galvoju apie mažą žmogutį, kurį turėsiu auginti ir auklėti. O auklėsiu Alisą taip, kad ji nuo mažumės pamiltų muziką ir sportą.

Tikiu, kad ateityje ji pasirinks karjerą, kuri bus tiesiogiai susijusi su menu. Tačiau savo dukters varžyti nesiruošiu – sprendimas, kuo ji nori tapti, priklausys tik jai.

Iš pradžių maniau, kad būtų kieta, jei gimtų berniukas. Tačiau pirmagimė mergaitė – dar kietesnis reikalas!“, – neslėpdamas džiaugsmo teigė atlikėjas.

Timati taip pat atskleidė, kad ne tik dalyvavo mylimosios gimdyme, tačiau ir padėjo gydytojui-akušeriui priimti kūdikį. „Galima sakyti, kad buvau gydytojo asistentu per gimdymą. Vykdamas į ligoninę labai jaudinausi, regis, mano veidas 6 kartus pakeitė spalvą“, – juokėsi reperis Timati, pridurdamas, kad iš pradžių norėjo filmuoti gimdymą, tačiau įžengęs į ligoninę staigiai persigalvojo. Na, o gražuolė A.Šiškova, rodos, laiko veltui irgi neleidžia – moteris per nėštumą priaugto svorio atsikratė žaibišku greičiu. Praėjus vos 10 dienų po gimdymo Aliona į savo „Instagram“ paskyrą patalpino nuotrauką, kurioje matyti, kad moteris beveik susigrąžino prieš tai turėtas kūno formas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.