J.Lopez ir toliau lieka ištikima rožinei spalvai

Vos prieš kelias savaites į televizijos šou „American Idol“ filmavimą atvykusi dainininkė Jennifer Lopez sulaukė itin didelio internautų dėmesio. Apsitempusi ryškias rožines kelnes ir tokios pačios spalvos palaidinę ji sulaukė gausybės apkalbų dėl gundančio įvaizdžio: vieni gyrė nepriekaištingą atlikėjos figūrą, kiti laidė replikas apie tai, kad tokių ryškių spalvų 44-erių moteriai reikėtų vengti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2014, 4:27 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:45 PM

Tuomet po gimdymo grįžusi prie intensyvių treniruočių, popmuzikos atlikėja pademonstravo plokščią pilvuką, išpuoselėtas, stangrias kojas ir seksualiausiu pasaulyje laikomą užpakaliuką.

Akivaizdu, kad rožinė spalva Jennifer - itin patinka. Smalsūs fotografai ją vėl užfiksavo skubančią į laidos filmavimą. Moteris liko ištikima mėgstam drabužių stiliui. Tačiau šįkart kelnes ji iškeitė į kojas atidengiančius trumpus šortukus, o į uodegą surištus plaukus paleido laisvai draikytis vėjyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.