Vėžį įveikusi K.Minogue: „Džiaugiuosi, kad vis dar esu čia“

Popmuzikos žvaigždė Kylie Minogue, kadaise kovojusi su krūties vėžiu, prisipažįsta, kad tapdama vyresnė ima tik dar labiau vertinti savo gyvenimą. 45-erių žvaigždė tikina, kad metams bėgant ji ima vis labiau džiaugtis tuo, kad vis dar yra šiame pasaulyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2014, 12:51 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:50 PM

Pozuodama gegužės mėnesio „Good Housekeeping“ žurnalo viršeliui atlikėja juokais prasitarė kartais nė nesuvokianti, kiek daug laiko praėjo nuo jos karjeros pradžios.

„Kai garsiai sau ištariu, kad man jau 45-eri, mane kaipmat apninka mintis: Tikrai? Palaukit sekundėlę, kaip tai įmanoma? Taip negali būti!

Vis dėlto turime pripažinti tiesą, kad ir kokia nemaloni ji būtų. Be to, esu tiesiog laiminga būdama čia, šioje žemėje“, – teigia atlikėja.

K.Minogue taip pat prabilo ganėtinai skausminga tema. Moteris atviravo apie skyrybas su buvusiu mylimuoju Andrés Velencoso, su kuriuo draugavo net 5-erius metus.

„Kurį laiką labai liūdėjau, nes netekau ne tik vaikino, bet ir geriausio savo draugo. Tačiau turėjau daug veiklos ir ji padėjo man užsimiršti. Tačiau džiaugiuosi, kad su Andrésu vis dar palaikome ryšį, jis šaunus vyrukas“, – teigia atlikėja.

Šiuo metu popmuzikos žvaigždės akiratyje simpatijų nėra ir Kylie juokais teigia, kad į internetinius pažinčių portalus registruotis nežada.

„Žinote, man nepavyktų nuslėpti savo tikrojo amžiaus“, – juokiasi atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.