Dizaineris T.Fordas vedė ilgametį mylimąjį, su kuriuo turi sūnų

Jungtinių Amerikos Valstijų dizaineris Tomas Fordas (52 m.) prieš kelias dienas lankydamasis „Apple“ kompanijos parduotuvėje prasitarė, kad yra vedęs savo gyvenimo partnerį, 13 metų už jį vyresnį žurnalo redaktorių Richardą Buckley. Vyrai kartu jau 27 metus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-08 15:11, atnaujinta 2018-02-14 19:27

„Studijuodamas koledže praradau labai daug draugų – turbūt pusė tų žmonių, kuriuos laikiaus savo draugais, tuomet nuo manęs nusisuko. Panašius išbandymus teko išlaikyti ir mano partneriui Richardui. Dabar esame susituokę, puikiai dėl to jaučiamės. Žinau, kad Didžiojoje Britanijoje tokia santuoka įteisinta neseniai, bet džiaugiuosi, kad tai įvyko. Mes susituokėme Jungtinėse valstijose“, – garsaus dizainerio žodžius citavo britiškasis „Vogue“.  

Devintajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje mados šou Niujorke susipažinę ir nuo tada koja kojon žengiantys T.Fordas ir R.Buckley augina sūnų Alexanderį Johną Buckley Fordą. 2012-ųjų rugsėjį, kalbama, kūdikį jiems pagimdė surogatinė motina.

T.Fordas apie savo pirmąjį susitikimą su R.Buckley yra sakęs: „Nuvykau į mados šou ir pirmas dalykas, kurį išvydau, buvo į mane įsmeigtos tos gilios mėlynos akys ir sidabro spalvos plaukai. Mane tai išgąsdino – supratau, kad į mane žiūri mano visa ateitis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.