Gyva Barbė nenori vaikų ir slepia, ar jos vyras - žmogus

Ukrainos modelis Valerija Lukjanova išgarsėjo kaip moteris-Barbė. Interneto sensacija tapusi Valerija teigė galinti išgyventi tik saulės energija – be maisto ir vandens. Plastikų chirurgų sukurta Barbė vienoje Rusijos laidoje papasakojo apie savo išvaizdą, kūno permainas, astralines keliones, žmonių reakciją į jos gyvenimo būdą ir kodėl ji niekada neturės vaikų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2014, 1:13 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:56 PM

- Kodėl žmonės jus vadina lėle Barbe?

- Man lėlės Barbės atrodo puikiai. Ši lėlė buvo sukurta kaip žmogaus stabas. Kai aš supanašėjau į Barbę, išgirdau daugybę žmonių komplimentų. Bet tuo pačiu girdėjau ir labai daug užgaulių komentarų apie mano intelektą. Tai labai skausminga ir kenkia mano reputacijai, nes aš esu daugelio žmonių dvasinė mokytoja.

- Kaip jūs tapote dvasine mokytoja?

- Kai mano mano kūnas išėjo už savo ribų, buvau dar maža mergaitė. Aš galėdavau keliauti iš savo kūno į kitas planetas ir visatas. Tada tai atsitiko spontaniškai, o dabar aš jau pradedu kontroliuoti savo keliones.

Per pastaruosius ketverius metus lankiau seminarus apie meditaciją ir kūno išėjimo keliones.

- Ar esate populiari dvasinė mokytoja? Ko jūs mokote per savo seminarus?

- Daugelis žmonių tuo domisi. Žinau tik keletą tokio lygio, kaip kad esu aš, specialistų, kurie turi įgūdžių bendrauti su kitais civilizacijų lankytojais. Mano patirtis yra labai plati, galiu keliauti po visą pasaulį ir į praeitį, ir į ateitį.

Aš taip pat galiu pasidalinti savo patirtimi apie dietas. Jei norite gyventi ilgą laiką, turite valgyti labai mažomis porcijomis daržoves ir žoleles. Taip turėsite daugiau energijos ir būsite kūrybingesni.

- Bendraujate su ateiviais?

- Žinoma, visada. Mano bendravimas su ateiviais neverbalinis, kalbame šviesos kalba. Iš jų išmokau labai daug. Sužinojau, jog mano dvasia yra labai sena. Ateiviai padėjo man suprasti, kaip susikūrė pasaulis. Pasirodo, jog tiesa visai kitokia, nei kad mums teigia religijos.

- Tai jūs netikite religija?

- Ne, aš žinau labai daug apie žmogaus gyvenimą ir mirtį. Mums skiepijama religija kelia grėsmę sulėtinti savo dvasinį vystymąsi. Nėra nei velnių, nei rojaus. Po mirties dvasia lieka tame pačiame evoliucijos lygyje, kol ji pasiruošusi pereiti.

- Ar manote, kad jūsų išvaizda yra tiek pat svarbi kaip ir dvasiniai mokymai? Kaip išvaizda padeda jūsų dvasiniam mokymui?

- Taip, mano išvaizda padeda pritraukti klientus į dvasinius mokymus. Nemanau, kad būdama paprasta būčiau tokia populiari. Kiekvieną savaitę gaunu laiškų iš daugybės gerbėjų, kurie domisi mano dvasiniais seminarais.

- Daugelis žmonių žavisi jūsų išvaizda. Kodėl?

- Manau, tai įkvepia žmones, siekiančius pagerinti jų pačių išvaizdą. Reikia valgyti sveiką maistą ir gyventi aktyvų kūrybinį gyvenimą. Labai svarbu valgyti mažiau, stebėti gamtą, gyventi harmonijoje su savo vidiniu pasauliu. Visada atsiranda vietos tobulėjimui, tai tiesiog priklauso nuo jūsų pačių noro.

- Ar jūs ištekėjote? Ar planuojate turėti vaikų?

- Taip, ištekėjau, mūsų tėvai buvo geri draugai. Mano vyras ir aš esame labai artimi. Tačiau - ne, aš niekada neturėsiu savo vaikų. Kartą, kai mano kūnas keliavo, aš prisiminiau, kad aš ne žmogus ir mano dvasia yra ne žmogaus dvasia, todėl aš negalėčiau susilaukti vaikų.

- Kokia, jūsų nuomone, moteris yra gražiausia Holivude?

- Sunku pasakyti. Kai dar buvau jaunesnė, žavėjausi ryškiomis asmenybėmis, pavyzdžiui, Brigite Bardot ir Sophia Loren. Bet dabar nemanau, kad yra daug gražių moterų, išskyrus Angelina Jolie.

Ji yra labai graži, turinti asmenybę ir labai ryškiai šviečia. Dievinu mirtiną grožį. Moters grožis yra ne tik išvaizda, tačiau ir manieromis, gestais, žvilgsniu.

- Internete yra nuotraukų, kaip jūs atrodėte paauglystėje ir kaip dabar. Skirtumas tarp jų – labai didelis. Kaip tai paaiškinsite?

- Dauguma nuotraukų yra retušuotos. Aš nesidariau šonkaulių šalinimo operacijos. Dariausi tik krūtinės operaciją. Mano motinos liemuo yra labai plonas, tai paveldėjau iš jos.

- Kas jums padeda palaikyti kūno formas?

- Į treniruoklių salę einu tris kartus per savaitę ir daug bėgioju. Svarbu po treniruočių nevalgyti porą valandų, tik atsigerti. Jei norite turėti gražų kūną – negalima gerti vandens su maistu.

- Kai einate gatve, kaip žmonės reaguoja į jūsų išvaizdą? Ką jūsų vyras mano apie tai?

- Kiekvieną kartą, kai einu gatve, išgirstu labai daug komplimentų, žmonės nori nusifotografuoti su manimi. Mano vyras žino mane daugiau nei 10 metų. Kai dar mokiausi mokykloje, jis mane vesdavo kaip grožio karalienę į visus vakarėlius, o dabar einu į jo verslo vakarėlius. Laimei, mano vyras neskaito komentarų.

- Ar jūsų vyras yra žmogus?

- Aš nenoriu apie tai kalbėti, bijau pakenkti jo reputacijai.

- Kokie drabužiai jums padeda jaustis patogiausiai?

- Man nepatinka treningai. Mėgstu moteriškus rūbus – sukneles, aukštakulnius, platformas. Dievinu mados namų „Dolce & Gabbana“ drabužius.

- Jūsų „Youtube“ įrašai turi milijonus peržiūrų. Kokia šios sėkmės paslaptis?

- Man patinka mano populiarumas, nors nesuprantu angliškų komentarų. Manau, kad sėkmė – tai mano vidinė energija, kuri visus pritraukia žiūrėti įrašus. Neigiami komentarai prasidėjo tik tada, kai aš susilaukiau dvasinių seminarų mokymo populiarumo.

- Kokia tolimesnė jūsų karjera? Ar turite modelio planų? Parašysite knygą, o gal pasirodysite televizijos šou?   - Jau išleidau knygą apie savo astralines keliones. Mano planai yra plėtoti muzikinę karjerą. Mano repertuare yra daugiau nei 100 dainų. Man nesvarbu, kai žmonės kritikuoja mane.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?