Menininkas N.Wyburnas iš krekerių kuria žvaigždžių paveikslus

Iš Velso kilęs menininkas Nathanas Wyburnas jau kurį laiką užsiima neįprasta veikla – iš krekerių kuria didžiulius paveikslus. Dalis jo darbų – užsienio žvaigždes vaizduojantys portretai, tarp kurių – Kembridžo hercogai Kate Middleton ir princas Williamas, modeliai Kate Moss, Cara Delevigne ir seksualioji Twiggy, dainininkas Davidas Bowie.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2014, 7:49 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:41 PM

24-erių vaikinas kuria ir erdvines skulptūras. Iš įvairių užkandžių jis jau yra sukonstravęs neva Stounhendžą primenančius akmenis, taip pat – nemažai Didžiosios Britanijos simboliais tapusių pastatų.

Nathanas išpopuliarėjo dar 2010-aisias, kuomet viename iš socialinių tinklų paviešino vaizdo įrašą, pasakojantį apie savo kūrybą. Juo jau spėjo susidomėti BBC televizija, palaikymo vaikinas sulaukė ir iš dainininkų Katherine Jenkins ir Justino Bieberio.

Nathanas dalyvavo ne viename talentų šou konkurse. „Britain's Got Talent“ jis pateko į pusfinalį, tačiau pasirinkęs iš maisto kurti karalienės Elizabeth II portretą, tačiau dėl tokio sprendimo buvo sukritikuotas.

Poparto meno atstovas kūrybai naudoja ne tik sausainius, krekerius ir įvairius užkandžius. Jo „piešiniuose“ taip pat matyti makaronai, įvairios daržovės, saldainiai. Pasak Nathano, maistas gali būti puiki priemonė išreikšti savo kūrybines idėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.