S.Cowellas su „Got Talent“ pasiekė pasaulio rekordą

Simonas Cowellas pasiekė naują pasaulio rekordą Guinnesso knygai,

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 9, 2014, 11:18 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:03 PM

Muzikos ir realybės televizijos magnatas šią franšizę pradėjo nuo „Britain's Got Talent“ 2007 metais ir nuo to laiko šis formatas buvo pritaikytas 58 pasaulio valstybėse, tarp jų – Amerikoje, Australijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Kinijoje ir Brazilijoje.

Tokie pasiekimai pelnė „Syco Entertainment“ ir „FremantleMedia“ serialui vietą istorijos knygose. „Got Talent“ didžiausio realybės televizijos hito pasaulyje titulą paveržė iš „Strictly Come Dancing“.

„Guinness World Records“ prezidentas Alistairas Richardsas sakė: „Mums malonu patvirtinti, kad „Got Talent“ viršijo ankstesnį pasaulio rekordą ir dabar yra oficialus Guinnesso pasaulio rekordininkas“.

Neseniai tėvu tapęs S.Cowellas nepaprastai džiaugiasi šiomis naujienomis ir pareiškė: „Labai didžiuojuosi, kad „Got Talent“ yra vietinis britų šou. Dėl jo sėkmės esame dėkingi grupei labai talentingų prodiuserių visame pasaulyje ... Ir, žinoma, nuostabiems talentams“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.