Kodėl aktorė K.Hudson delsia žengti prie altoriaus?

35-erių amerikietė aktorė Kate Hudson – iš tų moterų, kurios nė kiek neskuba žengti prie altoriaus. Dviejų vaikų motina kas rytą prabunda šalia gražuolio rokerio Matto Bellamy, tačiau amžinais saitais susipančioti iki šiol neplanuoja. Per interviu su žurnalu „SELF“ moteris prisipažino, kad santykiai – tikras iššūkis, taip pat atskleidė gyvenimišką patarimą, kuriuo vadovaujasi jau ilgą laiką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2014, 7:54 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:19 PM

„Santykiai – didelių pastangų reikalaujantis darbas. Tai ta gyvenimo sritis, ties kuria padirbėti reikia daugiausia. Kartą motina man kandžiai pasakė, kad branginčiau savo drauges, nes vyrai iš gyvenimo pradingti gali taip pat greitai, kaip ir į jį įsiveržti, o štai puoselėjamos moterų draugystės trunka amžių amžius. Ir aš tikrai tuo tikiu – mano bičiulės man labai svarbios“, – teigia K.Hudson.

Regis, kad mintis apie vestuves atitolina ir gyvenimiška patirtis. Anksčiau K.Hudson buvo ištekėjusi už atlikėjo Chriso Robinsono, su kuriuo susilaukė savo vyresnėlio Ryderio.

O štai Kate motina Goldie Hawn aukso žiedus kadaise buvo sumainiusi net du kartus, tiesa, santuokos subyrėjo kaip kortų namelis. Laimei, Goldie vis dėlto rado savo tikrąją meilę – su aktoriumi Kurtu Russellu jiedu kartu jau daugiau kaip 30 metų, tačiau vestuvių poros planuose tiesiog nėra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.