„Time“ įtakingiausių žmonių šimtuko viršelis atiteko Beyonce

Beyonce, Miley Cyrus, Matthew Mcconaughey ir Pharrellas Williamsas pateko į žurnalo

Daugiau nuotraukų (1)

WENN, BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 25, 2014, 10:32 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:05 PM

„Crazy in Love“ superžvaigždės Beyonce atvaizdas puošia pagrindinį šio specialaus metinio numerio viršelį, o tarp kitų portretų yra Roberto Redfordo ir „Brooklyn Nets“ žvaigždės Jasono Collinso – pirmojo NBA žaidėjo, kuris neslepia savo homoseksualumo.

Girdama Beyonce už sugebėjimą suderinti itin sėkmingą dainininkės karjerą, motinystę ir kitus savo darbus, Facebook.com vykdomoji direktorė Sheryl Sandberg žurnale rašo:„Ji yra bosas. Beyonce tiesiog nesėdi prie stalo. Ji kuria geresnį stalą“.

„Jos paslaptis: sunkus darbas, garbingumas ir autentiškumas. O jos atsakymas į klausimą „Ką darytumėt, jei nebijotumėt?“, regis, yra toks: „Stebėk mane. Aš tuoj tai padarysiu“. Tada ji priduria: „Gali ir tu“, – rašo Sh.Sandberg.

Dainininkė yra tarp 41 – rekordinio skaičiaus – moters, patekusios į 2014 metų sąrašą, kuriame vietas taip pat turi 21 metų M.Cyrus, aktorės Kerry Washington, Amy Adams ir Robin Wright, kantri muzikos žvaigždė Carrie Underwood.

Tarp kitų į sąrašą patekusių įžymybių yra Benedictas Cumberbatchas, „Oskarą“ turintis kino kūrėjas Steve'as McQueenas, „Gravitacijos“ (Gravity) režisierius Alfonso Cuaronas, futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo, popiežius Pranciškus, buvusi JAV valstybės sekretorė Hillary Clinton, JAV prezidentas Barackas Obama, Rusijos lyderis Vladimiras Putinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.