Modelis E.Hurley - naujo turtingo ir įtakingo vyro draugijoje

Protu nesuvokiama moters laimė. Vienos nuolat savo gyvenime sutinka nevykėlius, kitos – milijonierius. Ar būna „du viename“ - šiuo metu greičiausiai patirs britų modelis ir aktorė Elizabeth Hurley.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-09 19:28, atnaujinta 2018-02-14 03:09

Neseniai ji pastebėta su multimilijonieriumi Davidu Yarrow Londone, kaip pranešė „Dailymail.com“ išeinanti po vakarienės iš restorano „Chiltern Firehouse“.

Dar ne taip seniai žinoma moteris ir kriketo žaidėjas iš Australijos Shane'as Warne'as buvo pora. Aistros netrūko: 2011 m. jų santuoka buvo oficialiai nutraukta, o po 3 mėnesių pora paskelbė...apie sužadėtuves. Praėjusiais metais Elizabeth ir Shane'as visgi išsiskyrė.

Dar anksčiau Liza buvo ištekėjusi už indų kilmės verslininko Aruno Nayaro.

Prieš tai net keliolika metų tęsėsi jos romanas su aktoriumi Hugh Grantu. Draugystė išliko – šis vyras tapo Lizos sūnaus Damiano Charleso Hurley krikštatėviu, o tikras jo gimdytojas tėvystę pripažino tik po DNR tyrimų.

„Meilė – ne jungtukas, kurį paspaudus jausmą galima įjungti ar išjungti“, - yra sakiusi britė, žinoma vaidmenimis komedijose „Ostinas Pauersas“ ir „Šėtoniškas sandėris“.

Kadangi moteriai – 48-eri, reikia tikėtis, ji žino, ką daro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.