D.Beckhamas su sūnumis praleido sportišką ir saldų savaitgalį

Futbolo žvaigždė Davidas Beckhamas praėjusį savaitgalį su savo sūnumis praleido sportiškai, rašo „Dailymail“. Savo sūnus šeštadienį jis nusivedė stebėti Los Andželo „Galaxy“ ledo ritulio mačo. Tuo futbolininko pramogos nesibaigė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 26, 2014, 10:11 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:13 PM

Sekmadienį Atminimo dienos proga kartu su 15-mečiu Brooklinu ir 11-mečiu Romeo taip pat apsilankė buvusio savo futbolo klubo LA „Galaxy“ varžybose.

39-erių žvaigždė buvo pastebėtas palaikantis savo buvusią komandą „StubHub“ stadione Los Andžele, kada jai kelią į pergalę 4-1 užkirto „Philadephia“ klubas.

Stilingoji žvaigždė pasirodė užsiauginęs barzdą, tačiau atrodė kur kas vyresnis nei įprastai, mat buvo aiškiai matyti barzdoje atsiradę žili plaukai.

Kartu su tėvu futbolo mače pasirodęs sūnus Brooklinas taip pat energingai palaikė mylimą komandą ir atrodė itin susidomėjęs varžybomis.

Didelis galvos apdangalų mėgėjas Davidas buvo užsimaukšlinęs burgundiškos spalvos megztą kepurę, taip pat vilkėjo baltos spalvos marškinėlius ir tamsius džinsus. Pastaruosius futbolo žvaigždė buvo padabinęs aukso grandine, o ant marškinėlių pasikabinęs stilingus akinius.

Jo sūnus Brooklinas ne tik neatsiliko nuo garsaus tėčio: taip pat pasipuošė marškinėlių ir džinsų kombinacija, bet ir mėgavosi LA „Galaxy“ komandos ženklu dekoruotais keksiukais.

Tą dieną jaunasis Bekchemų šeimos vyras Brooklinas saldumynais saldumynais mėgavosi ne pirmą kartą. Kiek anksčiau vaikinas kartu su tėvu D.Beckhamu pastebėti nešini itin skaniai atrodančiais saldumynais po treniruotės Brentwoodo mieste, Kalifornijoje.

D.Beckhamas tuo metu vilkėjo ilgarankovę mėlyną palaidinę, tamsiai mėlynus sportinius šortus ir, žinoma, derančią mėlyną kepurę bei avėjo pilkus sportinius batelius. Brooklinas tuo metu buvo apsivilkęs raudonus trumpų rankovių marškinėlius su kaukole, kuriuos priderino prie pilkų šortų ir mėlynų sportinių batelių.

D.Beckhamas į Los Andželą atvyko kartu su savo žmona Victoria ir atžalomis penktadienį iš Londono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.