Per filmo premjerą žurnalistas smogė aktoriui Bradui Pittui

Holivudo aktorius Bradas Pittas tapo naujausia ekscentriškojo Ukrainos žurnalisto Vitalii Sediuko auka. Per filmo „Piktadarės istorija“ („Maleficent“) premjerą, į kurią B.Pittas atvyko su mylimąja Angelina Jolie, 25-erių V.Sediukas trenkė žymiam aktoriui į veidą. Teigiama, kad V.Sediukas prasibrovė per užtvaras ir sugebėjo trenkti B.Pittui į veidą. Netrukus užpuolikas buvo sutramdytas viso būrio aktorių saugojusių vyrų ir sulaikytas policijos pareigūnų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 29, 2014, 11:59 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:59 AM

V.Sediukas – puikiai žinoma ir itin nemėgiama persona pramogų pasaulyje. 2012 metais jis susilaukė antausio iš įtūžusio aktoriaus Willo Smitho, po to, kai V.Sediukas per filmo „Vyrai juodais drabužiais 3“ premjerą jį dusyk pabučiavo į žandą.

2013 metais nepasisekė ir atlikėjai Adele – kai ši lipo į sceną atsiimti savo „Grammy“ apdovanojimo, V.Sediukas ją demonstratyviai aplenkė ir ant scenos užlipo taip, tarsi apdovanojimas priklausytų jam. Už tai ukrainietis visą parą praleido areštinėje.

Šių metų sausio mėnesį, per „SAG“ apdovanojimus, kliuvo ir aktoriui Bradley Cooperiui. Tą kartą V.Sediukas atsiklaupė ant kelių, apkabino B.Cooperį ir priglaudė veidą jam prie tarpkojo. Aktorius raudonavo iš gėdos.

Tokį patį pokštą V.Sediukas iškrėtė ir aktoriui Leonardo DiCaprio, tik šis į tai pažvelgė, kaip į juokelį ir pernelyg neburnojo ant ukrainiečio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.