Paaiškėjo absurdiškai juokingos Kim Kardashian vestuvių detalės

„Amžiaus vestuvės“ – taip apibūdinamos realybės šou žvaigždės Kim Kardashian West ir reperio Kanye Westo vestuvių iškilmės. Jos, kaip ir pridera garsenybėms, buvo prabangios ir slaptos. Vis dėlto „The New York Post“ rado kelis informatorius, kurie atskleidė net menkiausias auksinės porelės vestuvių detales.

Kim ir Kanye Westai žiedus sumainė Italijoje.<br>„Instagram“ nuotr.
Kim ir Kanye Westai žiedus sumainė Italijoje.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 31, 2014, 8:37 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:24 AM

Pasirodo, Kim ir Kanye vestuvės buvo tokios prabangios, kad net svečiai nesigėdijo iš to pasišaipyti. Pavyzdžiui, ne vienam jaunavedžių bičiuliui juoką kėlė auksinis tualetas. Nė iš tolo neprilygstantis pašiepiamai „auksiniu“ pramintas konteinerinis tualetas Kauno pilies pašonėje.

Didžiausia Westų vestuvių puotos dekoracija – 15 metrų aukščio auksinė dėžė, kurioje buvo tualetai. Ji buvo pastatyta visai šalia stalų, o priėmimo stalas buvo tiesiai prieš šią dėžę. Pasak vieno italo, „tualetas buvo šou žvaigždė“. Italai šią aukso dėžę pavadino Auksiniu tualeto bokštu (it. Torre di Bagni Oro).

Tikru auksu buvo padengta reperio Jay-Z ir jo žmonos Beyonce vestuvių dovana. Jie laimingajai porai padovanojo šampano „Chianti“ butelį, padengtą auksu. Kamštis buvo pakeistas tikrais deimantais.

Toliau pateikiame kitų įsimintinų ir gana linksmų detalių septintuką:

1. Jaunavedžio K.Westo kalba truko 45 minutes. Būtų gana romantiška, jei jis būtų papasakojęs svečiams, kaip susipažino su Kim, kaip užsimezgė jų draugystė ir t. t. Vis dėlto egocentriškumu garsejantis reperis tris ketvirčius valandos porino apie save.

Nuobodžiavusių svečių laukė dar vienas nusivylimas – ilgai užsitęsęs pirmasis jaunavedžių šokis. Marmuriniu pianinu grojęs atlikėjas Johnas Legendas atliko penkias dainas, per kurias šoko tik jaunieji. Žibintų šviesos buvo nukreiptos tik šiuos du laiminguosius.

„Jaučiausi taip, tarsi tai tęstųsi amžinybę“, - patikino vienas šventės svečių.

2. Pietų stalas, kaip ir pianinas, buvo pagamintas iš marmuro. Tradicinių vardų kortelių buvo atsisakyta. Vietoje jų ant ilgo stalo buvo išgraviruoti vardai – taip puotos svečiai turėjo surasti, kur atsisėsti.

Deja, vardai ir pavardės ant stalo buvo išgraviruoti paskutinę naktį. Be to, su klaidomis. Todėl niekas negalėjo surasti savo vietų. Kurį laiką prie stalo savo vietose sėdėjo tik Kim ir Kanye.

3. Likus keturioms dienoms iki ceremonijos jaunavedžiai užsisakė 30 realaus dydžio žmonių skulptūrų iš juodo marmuro... Planuota jas pastatyti aplink stalus.

Tačiau 10 skulptūrų sudužo dar prieš pervežimą, dar 10 pervežimo metu buvo pažeistos. Iš likusių 10 skulptūrų keturioms nulūžo galvos.

4. Kai iki vestuvių liko vos dvi valandos, K.Westas nusprendė pakeisti interjero apšvietimą. Jis nusprendė, kad nereikia visų 80 judančių šviestuvų, kurie buvo įtaisyti prie stalų ir šokių aikštelėje.

„Aš esu šio vakarėlio centre ir tik mane vieną žmonėms reikia matyti. Likusių žmonių nereikia apšviesti“, - pasakė Kanye.

Šviestuvai, kuriuos darbininkai įrenginėjo keturias dienas, buvo panaikinti.

5. Savimylai reperiui neįtiko ir 100 tūkst. eurų vertės garso sistema, kurią prodiuseriai vadina geriausia garso sistema Europoje. Kanye nepatiko ne aparatūra išgaunamas garsas, o jos išvaizda – norėjo, kad kolonėlės būtų nematomos.

„Jūs, italai, nesuprantate mano minimalistinio stiliaus“, - priekaištavo jaunikis, kurio kaklą įprastai sveria už pirštą storesnės auksinės grandinėlės.

Kadangi K.Westo žodis visada būna paskutinis, garso aparatūra buvo išnešta prieš pat vestuvių pradžią. Iki pat šventinių pietų pabaigos muzika grojo iš „iPod“.

6. Metų puotoje tituluojamose vestuvėse netrūko Holivudo žvaigždžių. Tarp jų buvo ir aktorius Willas Smithas su sūnumi Jadenu. 15-metis į vestuves atėjo pasipuošęs... baltu Betmeno kostiumu.

Jadenas lakstė lyg pamišęs: daužė stiklines, užiminėjo trumpam paliktas vietas ir t. t. Labiausiai J.Smithas įsiutino itališko „Vogue“ redaktorę Franca Sozzani. Paauglys vis sugrįždavo prie F.Sozzani ir užmesdavo savo apsiausto skverną ant redaktorės galvos.

7. Jaunieji į šventę vėlavo 25 minutes. Kad svečiams nebūtų liūdna lūkuriuoti, jie galėjo pasivaišinti stipriaisiais gėrimais.

Laikotarpiu tarp ceremonijos ir pietų viena 50-metė viešnia jau buvo tokia girta, kad nualpo. Vos tik atvyko greitoji pagalba, įvyko dar vienas incidentas. Dainininko Justino Bieberio gerbėja užsiropštė į bokštą, kad galėtų geriau pamatyti savo dievaitį. Vis dėlto mergina neišsilaikė ir nukrito.

Medikai pamiršo girtą moterį ir puolė gelbėti rimtai susižeidusios merginos. Girta viešnia visą naktį praleido blaivydamasi ant sofos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.