Beyonce pasidalijo intymiausiomis šeimos akimirkomis

Dainininkės Beyonce gyvenimas turėtų būti kerintis. Bent jau toks įspūdis susidaro iš asmeninių Beyonce šeimos nuotraukų, kuriomis atlikėja pasidalijo su savo gerbėjais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-01 14:33, atnaujinta 2018-02-13 07:31

32 metų Beyonce retai atvirauja apie šeimyninį gyvenimą, tačiau jos paviešintos nuotraukos kalba pačios. Atlikėjos, jos vyro Jay-Z ir dvejų metukų dukters Blue nuotraukos tiesiog spinduliuoja ramybę ir meilę.

Vienoje nuotraukų dainininkė užfiksuota globėjiškai spaudžianti prie krūtinės miegančią mažylę. Kitoje fotografijoje - Blue Ivy Carter, vilkinti trumpą rožinę suknelę, matuojasi mamos juodus aukštakulnius batelius. Trečiame kadre Beyonce įamžinta žaidžianti su dukrele namo terasoje.

Šiose fotografijose dainininkė - visai kitokia nei visi įpratę ją matyti. Po namus Beyonce mielai vaikšto basa, vengia prašmatnių rūbų ar makiažo. Būtų galima pamanyti, kad ši popmuzikos karalienė - paprasčiausia namų šeimininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?