Aktoriaus Ch. Tatumo dukros gyvybė užsimezgė po pirmojo bandymo

Populiaraus žurnalo vyrams „GQ“ birželio viršelį papuošęs šmaikštus ir stuomeningas aktorius Channingas Tatumas per išskirtinį interviu atskleidė keletą netikėtų faktų apie save ir savo asmeninį gyvenimą.

Channingas Tatumas.<br>AOP nuotr.
Channingas Tatumas.<br>AOP nuotr.
Channingas Tatumas su žmona Jenna Dewan-Tatum.<br>AOP nuotr.
Channingas Tatumas su žmona Jenna Dewan-Tatum.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Jun 6, 2014, 11:16 AM, atnaujinta Oct 22, 2017, 9:50 PM

Išsamiame interviu 34-erių aktorius prisipažino anksčiau turėjęs nematomą draugą ir iki šiol svajojantis, kad žmonės turėtų uodegas, kurios padėtų kitiems „skaityti“ jų jausmus.

Holivudo žvaigždė teigė, kad mėgsta tortus, alų, burboną. Kaip juokavo Ch.Tatumas – visus tris truputį per daug. Kita vertus, žvelgiant į jį sunku net įsivaizduoti, kad puikiai „nevykėlio po priedanga“ amplua tinkantis aktorius taip pat domisi tapyba ir skulptūra bei noriai šių veiklų imasi pats.

Žinoma, kino ekrane Ch.Tatumas yra susikūręs toli gražu ne rimtuolio įvaizdį. Ko vertas vien jo pasirodymas 2013-ųjų filme „Dabar jau tikrai šikna“ (ang; „This Is the End“), kuriame jam teko nedidelis, bet gana nepadorus vaidmuo.

„Kai man pasiūlė vaidmenį, pasakė, kad būsiu aktoriaus Danny McBride‘o sekso vergas su meksikietiškų imtynių kauke. Tai buvo pati nenormaliausia idėja, kokią tik esu girdėjęs. Pagalvojau ir nusprendžiau – gerai, dalyvauju. Tik visiškai pakvaišęs žmogus imtųsi tokio vaidmens, tačiau stengiuosi būti pašėlęs ir tuo mėgautis. Jei jausčiausi nepatogiai, būčiau to nedaręs“, – duodamas interviu juokėsi aktorius.

Jis prisipažino, kad pastarieji metai turėjo būti jo poilsio laikas, tačiau netikėtai viskas apsivertė – jis ne tik intensyviai dirbo, bet ir su žmona Jenna susilaukė dukters Everly, kuriai dabar 1-eri.

„Ketinau pailsėti, bet pasijaučiau kaip smaližius bufete, kai gavau keturis viliojančius režisierių pasiūlymus. Man sakė, kad jei imsiuosi jų visų, tai mane nužudys. Bet nuovargis juk nežudo, ar ne? Be viso to, turėjome beprotišką norą susilaukti vaiko. Kalbant atvirai, mūsų nuostabai, tai pavyko iš pirmo karto, esame labai laimingi“, – apie tėvišką džiaugsmą ir nepavykusias ilgas atostogas pasakojo Ch.Tatumas.

Jo žmona, aktorė J.Dewan-Tatum pagimdė jų dukrą tuomet, kai vyko naujojo Andy ir Lanos Wachovskių filmo „Jupiterė. Pabudimas“ (angl. „Jupiter Ascending“) filmavimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.