Pūpsančios Geri Halliwel krūtys glumino vakarėlio svečius

Per „Formulės 1“ vakarėlį trečiadienį, viena ryškiausių vakaro žvaigždžių turėjo tapti buvęs lenktynininkas Christianas Horneris. Tik štai dėmesio centre atsidūrė jo mylimoji – buvusi grupės „Spice Girls“ narė Geri Halliwel. O tiksliau – pro suknelę besispraudžiančios jos krūtys.

Pūpsančios Geri Halliwel krūtys glumino vakarėlio svečius.<br>AOP nuotr.
Pūpsančios Geri Halliwel krūtys glumino vakarėlio svečius.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-03 21:14, atnaujinta 2018-02-12 06:15

Dailiai kūno formas išryškinančią rausvą suknelę vilkėjusi moteris nepabūgo pademonstruoti turimų privalumų. G. Halliwel krūtys buvo taip stipriai suspaustos, kad kone spraudėsi pro itin atvirą iškirptę.

Prie suknelės įžymybė priderino smailianosius aukštakulnius ir pastelinės spalvos delninukę. Geri mylimasis, „Red Bull Racing“ ekipos vadovas, vilkėjo klasikinį tamsiai mėlynos spalvos kostiumą ir baltutėlius marškinius.

Meiliai vienas kitą už rankos laikę įsimylėjėliai leido suprasti, kad jų santykiai klostosi gerai. Vis dėlto sklinda kalbos, kad G. Halliwel su Ch. Horneriu susitikinėja tik iš reikalo – mat jis gerai žinoma ir itin gerbiama persona, o tai Geri atveria daugybę durų.

O štai pati G. Halliwel, pasirodo, menka dovanėlė. Buvę atlikėjos mylimieji, tarp kurių – komikas Russellas Brandas ir dainininkas Robbie Williamsas, apie buvusią mylimąją atsiliepia ne itin gerai. Pasak vyrų, Geri elgesys – tiesiog „demoniškas“.

Belieka tik spėlioti, ar pavyks Christianui susidoroti su G. Halliwel demonais?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.