Miley Cyrus naujausias vaizdo klipas neramina visuomenę

Kovos su narkotikais aktyvistai užsipuolė Miley Cyrus už perdozavimo vaizdavimą naujame muzikiniame klipe.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-07-10 16:54, atnaujinta 2018-02-12 02:09

Hito „Wrecking Ball“ atlikėja drauge su šokio žvaigžde Moby pasirodo klipe „Blonde SuperFreak Steals the Magic Brain“, kuris yra bendradarbiavimo su „The Flaming Lips“ vaisius.

Klipe M.Cyrus guli ant lovos, jai iš burnos virsta putos, o palink mėtosi tabletės.

Keistas, psichodeliškas klipas yra užuomina apie haliucinogeninį LSD, o dainininkė jame vaizduoja „narkotikų sukeltą komą“, sakė „The Flaming Lips“ lyderis Wayne'as Coyne'as, kuris atskleidė, kad didelė šio projekto dalis buvo nufilmuota balandžio mėnesį, kai M.Cyrus buvo paguldyta į ligoninę.

Jai buvo pasireiškusi stipri alerginė reakcija į receptinius vaistus ir ji buvo priversta neigti, kad sunegalavo dėl narkotikų perdozavimo.

W.Coyne'as žurnalui „Rolling Stone“ sakė: „Tai klipas, kurį iš pradžių ketinome skirti dainai su užuomina apie narkotiką LSD. Mums gan pasisekė, kad galėjome praleisti porą valandų su prie lovos prikaustyta Miley Cyrus. Ir nors vis dar gan sirgo, ji nuolat juokėsi ir teikė puikius absurdiškus pasiūlymus“.

Tačiau klipas papiktino kovos su narkotikais aktyvistus, kurie pasmerkė jaunąją žvaigždę.

Marolin Watson iš organizacijos „Hope U.K.“, kuri šviečia jaunimą apie narkotikų ir alkoholio žalą, britų laikraščiui „Daily Star“ sakė: „Ji pasistengė paneigti, kad neseniai jos ligoninėje praleistas laikotarpis buvo narkotikų perdozavimo rezultatas. Sunku suprasti, kodėl narkotikų vartojimas turėtų ryškiai figūruoti jos naujausiame klipe“.

„Tai buvo kartojama vėl ir vėl, bet įžymybėms tikrai reikia pagalvoti, kokį poveikį jų elgesys, tikras ar kaip pasirodymo dalis, daro jų jauniesiems gerbėjams“, – pridūrė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?