Gražuolė Elizabeth Hurley jau išsigydė skyrybų žaizdas

Birželio pradžioje britų aktorė ir modelis Elizabeth Hurley atšventė 49-ąjį gimtadienį. Bet dėl savo amžiaus gražuolė visiškai nesijaudina ir prisipažįsta, kad sau vis labiau patinka. Apie išsiskyrimą su sužadėtiniu Shane’u Warne’u, taip pat naujus projektus aktorė prabilo ir viešai.

Per Marakeše (Marokas) surengtą prekės ženklo „Elizabeth Hurley Beach“ fotosesiją aktorė atrodo stulbinamai graži.
Per Marakeše (Marokas) surengtą prekės ženklo „Elizabeth Hurley Beach“ fotosesiją aktorė atrodo stulbinamai graži.
Daugiau nuotraukų (1)

Ona Kacėnaitė

Jul 12, 2014, 1:37 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:55 AM

Dar prieš kelis mėnesius aktorė ir buvęs modelis E.Hurley rengėsi ištarti lemtingąjį „taip“ savo išrinktajam – 44-erių australui, kriketo žaidėjui Sh.Warne’ui, rašo žurnalas „Stilius". 

Kad poros santykiai ir ketinimai rimti, bylojo ne tik jų dalyvavimas viešuosiuose renginiuose, bet ir ant bevardžio Elizabeth piršto spindintis žiedas su safyru ir briliantais. Jį 2011 metų spalį prabangiame Škotijos miesto Sent Andruso viešbučio „Old Course“ restorane per vakarienę padovanojo Sh.Warne’as ir paprašė mylimosios tapti jo žmona.

2012-aisiais Elizabeth ir Shane’as tapo sodybos Herefordšyro grafystėje (Didžioji Britanija) savininkais. Senovinis namas su dvylika miegamųjų ir prie jo esančia teritorija, arklidėmis, tyvuliuojančiu ežeru ir ten plaukiojančiais nemažais auksiniais karpiais porai kainavo 6 milijonus Didžiosios Britanijos svarų sterlingų (apie 26 mln. litų) ir turėjo tapti jų bendru būstu.

Bet, kaip dažnai atsitinka, poros santykiai nesusiklostė. Praėjusį rudenį į laikraščio „Daily Mail“ portalą buvo įkeltas straipsnis, kuriame išsakyta spėlionė, jog Elizabeth ir Shane’as išsiskyrė. Ši prielaida buvo grindžiama porai artimų šaltinių informacija dėl atidėtų vestuvių.

Žurnalistai taip pat pastebėjo, kad aktyvi socialinio tinklo „Twitter“ vartotoja E.Hurley savo paskyroje liovėsi minėti mylimojo vardą, o jis savo ruožtu nė žodeliu neužsiminė apie ją dėkodamas artimiesiems už sveikinimus gimtadienio proga.

Į žiniasklaidos klausimus apie santykius su australu Sh.Warne’u aktorė atsakydavo tyla. Bet dabar, praėjus pakankamai laiko po išsiskyrimo, E.Hurley prisipažino: žurnalistų spėlionės buvo teisingos.

„Aš ir Shane’as galutinai išsiskyrėme praėjusį lapkritį. Mums abiem tai buvo labai liūdnas laikas. Bet dabar esu geros formos. Mano karjera klostosi gerai, Shane’o taip pat. Žinoma, iki šiol tebemyliu Shane’ą – ar gali būti kitaip? Juk buvome ir liekame vienas kito gyvenimo dalimi“, – sakė britų aktorė ir buvęs modelis.

Savo asmeninio gyvenimo detalių E.Hurley nedalija rieškučiomis: dozuoja informacijos tik tiek, kiek jos reikia gerbėjams nuraminti: ji jaučiasi puikiai.

Per Marakeše (Marokas) surengtą prekės ženklo „Elizabeth Hurley Beach“ fotosesiją aktorė atrodo stulbinamai graži. O juk nuotraukos buvo daromos šį sausį, praėjus vos keletui mėnesių po išsiskyrimo su Sh.Warne’u.

„Ši fotosesija padėjo pabėgti nuo tikrovės. Tuo metu man buvo labai liūdna. Bet juk aš dirbu pramogų versle, kur visi turi šypsotis į nieką nekreipdami dėmesio. Šou turi tęstis!“ – sakė E.Hurley.

Pateikiame užsienio žurnalistų interviu su E.Hurley.

– Ankstesniuose interviu sakėte, kad su buvusiu sutuoktiniu indu Arunu Nayaru likote draugai, palaikote ryšius su Holivudo žvaigžde Hugh Grantu, su kuriuo buvote artimi daugelį metų. Su Sh.Warne’u taip pat bendrausite?

– Arunas visuomet užims išskirtinę vietą mano gyvenime. Mano sūnui Damianui jis atstojo tėvą, jo šeimą laikau savąja – tai niekuomet nepasikeis. Tikiuosi, kad man ir Shane’ui pavyks išsaugoti šiltus santykius. Jo tėvai elgėsi su manimi labai gerai, su jais iki šiol bendrauju. Shane’as turi tris nuostabius vaikus, jų labai ilgiuosi. Kai jie atvyks į Didžiąją Britaniją, lauksiu ateinančių į svečius. O mano sūnus Damianas bendrauja su Shane’u, juos sieja artima draugystė.

– Žiniasklaidoje atsirado nemažai rašinių apie jūsų ir Sh.Warne’o išsiskyrimo priežastis. Buvo išsakomos spėlionės, kad vestuves išardė buvusi Shane’o žmona, bendrų interesų nebuvimas ir net jūsų meilės romanas su buvusiu JAV prezidentu Billu Clintonu. Ką galite pasakyti apie šiuos gandus?

– Su Shane’u buvau laiminga, mus siejo bendri interesai, maloniai leidau laiką Australijoje, daugelis Shane’o bičiulių tapo ir mano draugais. Su buvusia žmona jis tikrai palaiko ryšius – kaip ir aš su Hugh ir Arunu. Juk tai normalu, bet, matyt, ne visi žmonės tokį bendravimą gali blaiviai vertinti. Gandai apie mano meilės romaną su B.Clintonu – juokingi ir netinkami.

– Ką darysite su namu Herefordšyro grafystėje?

– Kol kas nenusprendžiau. Viena vertus, jis per didelis man su Damianu ir geriau būtų jį parduoti. Kita vertus, su šiuo namu sieja daugybė prisiminimų ir nesinorėtų jų prarasti visiems laikams.

– Jūsų sūnui Damianui sukako 12 metų. Kaip atšventėte šią datą?

– Buvome Maldyvuose ir nuostabiai praleidome laiką. Plaukiojome su vėžliais, gardžiavomės šokoladiniais tortais. Trumpai tariant, surengėme sau mažas atostogas.

– Atrodo, kad visur spėjate: auklėti sūnų, kurti drabužius, tęsti aktorės karjerą. Papasakokite apie savo naujus projektus.

– Sukurta nauja mano prekės ženklo „Elizabeth Hurley Beach“ paplūdimio drabužių linija – maudymosi kostiumėliai, tunikos ir suknelės. Taigi nuo paplūdimio judame vakarėlių link. Visi drabužiai labai ryškūs.

Man patinka sodrios spalvos, gyvūnų kailių raštai. Mano kolekcija išmarginta leopardo kailio, gyvatės odos atspalviais, net povo plunksnoms atsirado vietos. Kasdien daugelis moterų rengiasi santūriai: renkasi pilką, juodą, rudą spalvas. Mano nuomone, jų per atostogas reikėtų atsisakyti.

– Jūsų žavėjimasis egzotiškomis spalvomis ne visiems patinka. Pavyzdžiui, leopardo kailio raštais išmarginti jūsų sukurti vaikų kolekcijos „Mini Cha Cha Bikini“ maudymosi kostiumėliai sulaukė aštrios kritikos. Kai kurie psichologai ir visuomenės veikėjai pareiškė, kad juos vilkintys maži vaikai panašūs į striptizo šokėjas.

– Manau, tai skonio reikalas. Jei kam nors leopardo kailio raštas asocijuojasi su seksu, tai jo asmeninis reikalas. Bet kokiu atveju gerbiu kiekvienos motinos teisę savo vaiką rengti taip, kaip jai norisi. Neperšu savo nuomonės, bet mano gaminių pardavimas byloja, kad to ir nereikia.

– Kodėl „Elizabeth Hurley Beach“ reklaminės kampanijos fotosesija vyko būtent Marakeše?

– Man visada patiko Marokas. Ši šalis persmelkta jausmingumo, patraukli estetiniu požiūriu. Būnant Maroke nereikia galvoti apie fotosesijos vietą: objektyvą galima nukreipti bet kur – visur išskirtinė aplinka.

– O kaip kino karjera?

– Neseniai baigiau darbą režisieriaus Philippe’o Martinezo filme „Viktoras“. Įkūnijau gangsterio, kurio vaidmenį puikiai atliko Prancūzijos kino žvaigždė Gerard’as Depardieu, draugę rusę.

– Kitais metais švęsite 50-metį. Ar E.Hurley susitaikė su mintimi, kad jos laukia jubiliejinis gimtadienis?

– Manau, artinantis gimtadieniui tikrai pradėsiu nervintis, bet dabar esu rami, manęs visiškai negąsdina mano amžius. Stengiuosi tinkamai maitintis, keletą kartų per savaitę lankau sporto salę ir, matyt, mano organizmas už tai dėkingas.

– Vis dar esate kriketo gerbėja?

– Taip, kad ir kaip keista!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.