Lana Del Rey prisipažino turėjusi lytinių santykių dėl naudos

Popmuzikos dievaitė Lana Del Rey (28 m. ) įrašiusi naują dainą „Fucked my way up to the top“(liet. padariau karjerą per lovą), sukėlė didelį sąmyšį dėl dainos pavadinimo ir turinio. Galiausiai pati dainininkė prisipažino, kad dainos žodžiuose yra dalis tiesos.

Lana Del Rey ir Francesco Carrozzini.<br>AOP nuotr.
Lana Del Rey ir Francesco Carrozzini.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2014, 6:45 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 6:47 PM

Ji pasakojo užsienio žurnalui „Complex", kad turėjo daug lytinių santykių su vyrais, dirbančiais muzikos industrijoje ir bandė per lovą pasiekti karjeros aukštumų, tačiau tai nepagelbėjo dabartinei karjerai.

„Jūs žinote, aš miegojau su daug vaikinų, kurie muzikos industrijoje yra populiarūs, tačiau nei vienas nepadėjo man karjeroje ar dainų įrašyme. Tai apmaudu“, - pasakojo dainininkė.

Lana anksčiau buvo susižadėjusi su roko atlikėju Barrie Jamesu O’Neillu, taip pat buvo pasklidę gandai apie romaną su reperiu ASAP Rocky ir netgi su „Guns 'N' Roses“ grupės dainininku Axl Rose‘u. Šiuo metu moteris mėgaujasi žurnalo „Vogue“ fotografo Francesco Carrozzini dėmesiu ir bučiniais

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.