Prieš gimtadienį Jennifer Lopez atsikratė penkių kilogramų

Popmuzikos dievaitė Jennifer Lopez 45-ąjį gimtadienį pasitiko būdama idealios fizinės formos, išleidusi naują muzikos albumą „A.K.A.“ ir su nauju širdies draugu.

Jennifer Lopez 45-ąjį gimtadienį pasitiko būdama idealios fizinės formos.<br>"Scanpix" nuotr.
Jennifer Lopez 45-ąjį gimtadienį pasitiko būdama idealios fizinės formos.<br>"Scanpix" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2014, 2:17 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 3:03 PM

Gimtadieniui J.Lopez ruošėsi kruopščiai. Daugiau nei mėnesį laikėsi griežtos veganiškos dietos, šešias valandas per dieną skyrė šokiams ir dėl to sulieknėjo penkiais kilogramais.

„Būti veganu, – vadinasi, atsisakyti pieno produktų ir mėsos, valgyti vaisius, daržoves ir apskritai viską, kas auga žemėje. Pereidama prie veganiško maisto tikrai pradedu jaustis geriau. Ir, žinoma, negalima pamiršti kūno rengybos! Bet nelabai mėgstu visų tų pratimų, todėl daug šoku. Šokiai padeda išlaikyti gražias, lieknas kūno linijas. Man – 45-eri ir aš jaučiuosi puikiai – tiek fizine, tiek emocine prasmėmis“, – sako garsioji atlikėja.

Prieš 45-ąjį gimtadienį garsioji dainininkė ir aktorė išleido dešimtą muzikos albumą, pagaliau išsiskyrė su savo trečiuoju vyru Marcu Anthony, metė jaunąjį draugą Casperą Smartą ir užmezgė romaną su ukrainiečiu gražuoliu šokėju 34-erių Maksimu Čmerkovskiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.