Malonūs žvaigždžių motinystės rūpesčiai

Vasara - puikaus oro ir nerūpestingų atostogų metas. Galbūt todėl daugelis žvaigždžių mielai leidžia laiką su savo atžalomis vaikštinėdamos mieste ar ilsėdamosis prie jūros. Ramaus ir jaukaus laiko, metusios visus darbus, neatsisako tokios žinomos moterys kaip Gwen Stefani, Natalja Vodianova, Jenna Dewan-Tatum ar Katie Holmes. Gerbėjams lieka iš šono grožėtis, kokiomis rūpestingomis mamomis sugeba būti šios garsios moterys.

Vasarą žinomos moterys leidžia atsipalaidavusios ir su vaikais.<br>AOP nuotr.
Vasarą žinomos moterys leidžia atsipalaidavusios ir su vaikais.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 4, 2014, 7:12 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:41 PM

Atlikėja Gwen Stefani (44 m.) sugeba būti ne tik pašėlusia rokere ant scenos, bet ir itin rūpestinga motina. Tris vaikus kartu su vyru rokeriu Gavinu Rossdale’u (48 m.) auginanti atlikėja net įtemptoje savo darbotvarkėje randa laiko ramiems pasivaikščiojimams Londono gatvėmis.

Stumdama vežimėlį su mažiausiu šeimos nariu, šių metų vasarį gimusiu sūnumi Apollo, G.Stefani laiminga ir neatrodo, kad rūpesčiai dėl trečio vaiko ją apsunkintų. Nuo mamos ir tėčio nesitraukia ir vyresnėliai 8-metis Kingstonas bei 5-metis Zuma – šėlsta aplink demonstruodami puikius važinėjimo vaikiškais paspirtukais įgūdžius.

Toks tobulas vaizdas prieš keletą dienų buvo užfiksuotas įžymybių pamėgtame Londono Primrouz Hilo rajone. Los Andžele gyvenanti G.Stefani šeima nepraleido progos ne tik pabendrauti su draugais, bet ir apsilankyti vietinėse parduotuvėse.

Supermodelis Natalja Vodianova (32 m.) leidžia laiką su sūneliu Maximu, kurio susilaukė su antruoju sutuoktiniu Antoine’u Arnault. Iš Rusijos kilęs modelis, keturių vaikų motina su mažuoju sūnumi buvo pastebėta Niujorko Centriniame parke, kur nerūpestingai leido laiką gulinėdama ant pievelės.

Atrodo, kad gegužę gimusiam sūneliui N.Vodianova nepaprastai atsidavusi ir šiuo metu skiria visą dėmesį. Nuotraukose užfiksuota, kaip gražuolė mažylį meiliai bučiuoja ir glaudžia prie savęs ir tuo pat metu randa laiko mieloms asmenukėms drauge su kūdikiu.

Nors dėmesį sutelkia į vaiką, Natalja visada atrodo nuostabiai. Lankydamasi Centriniame parke ji buvo pasipuošusi kuklia, tačiau erotiška suknele.

Aktorė ir šokėja Jenna Dewan-Tatum (33 m.) su gražuole vienų metų dukrele Everly nepraleido progos pasimėgauti paplūdimio teikiamais malonumais. Apsilankiusios Vankuverio paplūdimyje jos nusprendė pasimokyti statyti smėlio pilis.

Kol apsikrovusi daugybe spalvingų žaislų mažoji Everly žaidė su smėliu, šalia įsitaisiusi mamytė mėgavosi stebėdama smagią savo dukters patirtį. Regis, joms tikrai buvo linksma.

Rūpestinga mama Katie Holmes (35 m.) su savo 8-mete dukrele Suri skiriasi retai. Aktorę dažnai galima pastebėti su dukra vakarieniaujant ar tiesiog vakarojant mieste, susitinkant su draugais.

Šį kartą K.Holmes ir Suri buvo pastebėtos vaikštinėjančios ramiomis Niujorko gatvėmis, kinų kvartale, parkuose. Žinoma, jos nepraleido progos apsilankyti parduotuvėse ir kavinukėse, mėgavosi ledais. Iš šono stebint atrodo, kad K.Holmes pildo visus savo mažosios princesės norus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.