Jennifer Lopez mylimųjų sąrašas - įspūdingas

Popmuzikos dievaitės Jennifer Lopez asmeninis gyvenimas ne kartą kaitino visuomenę. Net Holivudo žvaigždė Elizabeth Taylor, kuri buvo ištekėjusi net 8 kartus, apie Jennifer yra pasakiusi: „Juk ji greitai ir mane pralenks!“

Popmuzikos dievaitės Jennifer Lopez asmeninis gyvenimas ne kartą kaitino visuomenę.
Popmuzikos dievaitės Jennifer Lopez asmeninis gyvenimas ne kartą kaitino visuomenę.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2014, 7:11 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 1:16 PM

Prieš 45-ąjį gimtadienį garsioji dainininkė pagaliau išsiskyrė su savo trečiuoju vyru Marcu Anthony, metė jaunąjį draugą Casperą Smartą ir užmezgė romaną su ukrainiečiu gražuoliu šokėju 34-erių Maksimu Čmerkovskiu.

Taigi prisiminkime garsiosios atlikėjos, kurios gyslomis teka puertorikiečių kraujas, pagrindinius gyvenimo vyrus.

Jennifer – tuo metu dar niekam nežinomos 15-metės – pirmąja meile tapo Davidas Cruzas, dirbęs mechaniku viename Niujorko garažų. Šiems santykiams visiškai nepritarė Jennifer motina Guadalupe Rodriguez. Bet, nepaisydama jos draudimo, porelė susitikinėjo net 9 metus! O paskui Davidas pasitraukė, nes neatlaikė vis didėjančio savo draugės populiarumo.

Kitas J.Lopez romanas jau buvo „žvaigždiškas“. Juostos „Pinigų traukinys“ filmavimo aikštelėje ji susipažino su aktoriumi Wesley Snipesu. Santykiai rutuliojosi sparčiai, aistros kaito.

Jennifer ir Wesley buvo vadinami aistringiausia ir gražiausia Holivudo pora.

Bet neilgai trukus romanas užgeso kaip ir daugybė kitų, įsižiebusių filmavimo aikštelėse.

O paskui, visų nuostabai, Jennifer ištekėjo: jai susuko galvą jaunas kubietis padavėjas Ojani Noa. Po savaitės, praėjusios nuo jų pažinties, Ojani pasipiršo ir gražuolė nesugebėjo atsispirti. Bet mažiau nei po metų jų santuoka iširo.

Tiesa, porai nepavyko likti draugais. O.Noa vis reikalavo iš Jennifer tai pinigų, tai rasti jam darbą. Jis net pradėjo šantažuoti buvusią žmoną, žadėdamas paviešinti jų namuose susuktą vaizdo juostą, kol teismas neuždraudė to daryti.

Naujasis J.Lopez romanas buvo ne ką mažiau skandalingas, nes jos išrinktuoju tapo reperis P.Diddy. Jis siaubingai pavydėjo savo gražuolės draugės ir kartą naktiniame klube net surengė susišaudymą. Po šio incidento porelė atsidūrė policijos nuovadoje. To J.Lopez buvo gana: ji nutraukė santykius su skandalinguoju atlikėju.

Antroji dainininkės santuoka su šokėju Crisu Juddu taip pat nenusisekė. Šis į kairę ir dešinę švaistė žymiosios žmonos pinigus, o per skyrybas pareikalavo iš buvusiosios 10 milijonų dolerių – už neva padarytą moralinę žalą. J.Lopez nusprendė, kad geriau sumokėti ir kuo greičiau jį užmiršti.

Kitos J.Lopez partnerystės liudininku tapo visas pasaulis. Juk ji susitikinėjo su Holivudo gražuoliu Benu Afflecku. Žvaigždės, kurioms gerbėjai akimirksniu davė Benifer pravardę, tapo svarbiausia pasaulio pora. Jie net ketino susituokti, bet ceremoniją netikėtai atšaukė iki jos likus porai valandų.

Jei tikėtume gandais, J.Lo, kaip dažnai vadinama J.Lopez, nepanorėjo taikstytis su Beno potraukiu į azartinius žaidimus, o jis patyrė šoką dėl vedybų sutarties, kurią ji sudarė remdamasi ankstesnių gana greitai subyrėjusių santuokų patirtimi.

Bet Jennifer neilgai liūdėjo. Netrukus įsiplieskė romanas su atlikėju Marcu Anthony ir ji greitai ištekėjo. Beje, jie susipažino dar tuo metu, kai buvo įrašinėjamas pirmasis J.Lopez albumas.

Tada M.Anthony neatlaikė P.Diddy konkurencijos: tikslą nuvesti muzikos dievaitę prie altoriaus pasiekė 2004-aisiais.

Trečioji santuoka padarė J.Lopez sėkminga verslo moterimi ir dvynių – Maxo ir Emme motina. Bet po septynerių bendro gyvenimo metų 2011-aisiais žymioji pora pasuko skirtingais keliais.

Tiesa, oficialiai išsiskyrė tik šį birželį. Kodėl M.Anthony ir J.Lopez taip ilgai atidėliojo skyrybas, tebelieka mįslė.

O naująjį draugą dainininkė susirado itin greitai. Nespėjo Marcas susikrauti savo daiktų, o Jennifer jau guodė šokėjas Casperas Smartas. Jis buvo septyniolika metų jaunesnis, bet tai žvaigždės nė kiek netrikdė. Juk J.Lopez neskubėjo vėl žengti prie altoriaus.

„Dabar kitokiomis akimis žvelgiu į vyrus. Anksčiau kėliau juos ant pjedestalo, todėl padariau daug klaidų“, – prisipažįsta atlikėja.

Sielos gilumoje ji, žinoma, suprato, kad Casperas – tik jos naujas susižavėjimas, žaisliukas. Bet jo neištikimybė, ir dar su modeliu transseksualu Sofie Vissa, garsiajai atlikėjai sukėlė šoką. Šio birželio pradžioje Casperas ir Jennifer išsiskyrė.

Po poros savaičių J.Lopez jau pasirodė vienuolika metų jaunesnio ukrainiečių šokėjo M.Čmerkovskio, kurį JAV išgarsino šou „Dancing with the Stars“, draugijoje. Praėjusiais metais Jennifer ir Maksimas šoko per „American Music Awards“ teikimo ceremoniją ir nuo to laiko yra labai artimi.

Beje, žurnalo „People“ teigimu, ukrainietis įeina į penkių geidžiamiausių pasaulio vienišių sąrašą.

Gal šiam gražuoliukui iš Odesos pagaliau pavyks J.Lopez padaryti laimingą? O gal jį ištiks ankstesnių garsiosios atlikėjos žaisliukų likimas?

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.