Katy Perry paviešino video, kuriame jai veriamas auskaras

29-erių popmuzikos žvaigždė Katy Perry yra ne tik paauglių numylėtinė, bet ir tikra nenuorama. Ji nusprendė pasidalinti filmuota medžiaga, kurioje užfiksuota, kaip jai į nosį veriamas auskaras.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 17, 2014, 10:37 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 6:19 PM

Prie publikuotos medžiagos garsenybė parašė: „Owww!“. Panašu, kad procedūra, kai jai specialiu įrankiu perdūrė dešinę nosies šnervę, nebuvo iš maloniųjų.

Be to, K.Perry savo socialiniame tinkle iškart puolė atsiprašinėti savo mamos. „Aš žinau, aš atsiprašau! Man skauda“.

Pasirodo, K.Perry kartą nuo auskaro buvo nukentėjusi. Būdama 13 metų ji pati bandė sau durtis auskarą pasinaudodama žiogeliu ir ledo kubeliu. Tai, būdama paaugle, ji darė prieš savo mamos valią, kuri yra uoli katalikė.

„Aš prašiau savo mamos leidimo, kad galėčiau į nosį įsiverti auskarą. Žinoma, ji man neleido man to padaryti. Tai buvo juokinga. Ir kartą, kai ji išvyko, aš tiesiog pasiėmiau gabalėlį ledo, žiogelį ir pati prasidūriau sau nosį“, - prisiminimais dalinosi atlikėja.

„Ji vėliau tai pamatė ir pasakė: „Tai neatrodo taip blogai, kaip aš maniau“. Tiesa, tas auskaras buvo lyg mažas deimančiukas. Bet iki šiol aš iki šiol dar turiu baimę“, - pasakojo ji.

K.Perry dar turi pasidariusi šešias mažas tatuiruotes: Jėzaus, lotuso, pipirmėtės, braškės, vyšnios žiedo bei užrašą sanskrito kalba „Plauk pasroviui“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.