Aktorė Katie Holmes debiutuos kaip režisierė

Aktorė Katie Holmes debiutuos kaip režisierė ir vaidins filme pagal menininkės ir rašytojos Annie Weatherwax knygą „Visa, ką turėjome“ (All We Had), ketvirtadienį paskelbė juostos prodiuseriai.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-09-12 12:43, atnaujinta 2018-02-09 16:18

35 metų K.Holmes, buvusi aktoriaus Tomo Cruise'o žmona, kuri vaidina šiuo metu kino teatruose rodomame filme „Siuntėjas“ (The Giver), naujoje dramoje apie moterį ir jos dukrą, gyvenančias ties skurdo riba ir randančias namus mažame miestelyje, vaidins motiną.

Jane Rosenthal, kuri drauge su aktoriumi Robertu DeNiro įsteigė Niujorko Traibekos kino festivalį, prodiusuos filmą drauge su K.Holmes ir Berry Welshu, „Tribeca Productions“ viceprezidentui gamybai ir plėtrai.

Scenarijų rašys „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“ (The Fault in Our Stars) režisierius Joshas Boone'as.

„Katie turi tokią aiškią viziją dėl nepagarbių, originalių motinos ir dukters santykių knygoje“, – sakoma J.Rosenthal pareiškime.

„Visa, ką turėjome“, pirmasis A.Weatherwax romanas, pasakoja apie motiną ir jos paauglę dukrą, kurias savininkas išmeta iš nuomotų namų ir kurios aplūžusiu automobiliu patraukia ieškoti geresnio gyvenimo.

K.Holmes išgarsėjo 10-ajame dešimtmetyje, vaidmeniu televizijos seriale „Dosono prieplauka“ (Dawson's Creek), o neseniai suvaidino filmuose „Miss Meadows“ ir „Days and Nights“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.