Buvęs JAV prezidentas tapo seneliu - Ch. Clinton pagimdė dukrą

Buvusio JAV prezidento Billo Clintono dukra Chelsea Clinton šeštadienį paskelbė pagimdžiusi savo pirmąjį vaiką – dukrelę Charlotte, o jos komentarus socialiniame tinkle „Twitter“ citavo tėvai bei dabartiniai Baltųjų rūmų šeimininkai.

Chelsea Clinton su mama Hillary.<br>Scanpix nuotr.
Chelsea Clinton su mama Hillary.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Sep 27, 2014, 10:56 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 11:01 AM

„Marcas ir aš kupini meilės, baimingos pagarbos ir dėkingumo, švęsdami mūsų dukrelės Charlotte Clinton Mezvinsky gimimą“, – Chelsea Clinton parašė socialiniame tinkle „Facebook“ ir paskelbė „Twitter“.

Buvusiai pirmajai šalies dukrai, kuriai dabar 34 metai, dažnai būdavo pranašaujama, kad ji pasirinks politikės karjerą, sekdama savo tėvų – buvusio prezidento ir buvusios valstybės sekretorės Hillary Clinton pėdomis. Rugpjūtį ji pasitraukė iš televizijos NBC specialiosios korespondentės pareigų, kad galėtų rūpintis nėštumu ir rengtis dukrelės gimimui.

Jos vyras Marcas Mezvinsky dirba investicinės bankininkystės srityje.

Ch.Clinton specialiąja NBC korespondente pradėjo dirbti 2011 metais. Anksčiau šiais metais paskelbti pranešimai, kad ji per metus uždirba 600 tūkst. dolerių (apie 1,63 mln. litų), sulaukė didelio atgarsio – daugelis skundėsi, kad toks atlyginimas išpūstas ir nesąžiningas.

Chelsea, studijavusi Stanfordo universitete Kolumbijoje ir Oksfordo universitete, vadovauja Clintonų fondui kartu su savo tėvais.

Prognozuojama, kad jos motina antrąkart mėgins tapti pirmąja moterimi, užėmusia Jungtinių Valstijų prezidento postą, iškeldama savo kandidatūrą 2016 metais prasidėsiančiame demokratų kandidato atrankos procese.

Chelsea tėvas Billas Clintonas buvo 42-asis JAV prezidentas, kurio kadencija tęsėsi nuo 1993 metų sausio iki 2001 metų sausio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.