Grožio specialistai aktorę Renee Zellweger pavertė kita moterimi

Kas nutiko garsiajai filmo „Bridžitos Džouns dienoraštis“ žvaigždei? Kokios prcedūros jai buvo atliktos? Kodėl ji atrodo lyg kitas žmogus? Tokie klausimai sukosi kone visų, pirmadienio vakarą pamačiusių 45 metų žvaigždę žurnalo „Elle“ surengtuose Holivudo moterų apdovanojimuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 21, 2014, 2:57 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 5:40 AM

Kad Renee moka transformuotis, žino visi jos talento gerbėjai – jei reikia vaidmeniui, ji gali priaugti ne vieną dešimtį kilogramų ir čia pat, jau kitai kino juostai, jų atsikratyti. Tačiau tai, ką specialistai padarė jos veidui, stebina daugelį – aktorę sunku atpažinti!

Pozuodama fotografams pirmadienio vakarą Renee atrodė pakeltais skruostais ir antakiais, patempta veido oda, jos veide nesimato jokių raukšlių. Tai ir vėl paskatino gandus apie tai, kad R.Zellweger nėra abejinga plastikos chirurgų paslaugoms.

Plastikos chirurgas Brianas Glattas įsitikinęs – prie stebinančių moters pokyčių grožio meistrai rankas išties prikišo, tačiau daug ką lėmė ir drastiškas svorio metimas. Ekspertas neabejoja, kad moteriai buvo atlikta smakro plastika (įdėtas implantas), tačiau nosies korekcijos galimybę kategoriškai atmeta.

„Nepanašu, kad R.Zellweger būtų atlikta rinoplastika, manau, kad tai svorio metimo rezultatas – nosis iš tiesų atrodo šiek tiek plonesnė, nei prieš ketverius metus. Aktorė atsikratė daugybės kilogramų, tad natūralu, jog jos pagurklio neliko nė žymės. Nepaisant to, kad nesu susidūręs su R.Zellweger, žvelgdamas į nuotraukas galiu drąsiai teigti, jog jai buvo atlikta plastinė smakro operacija.

Atsikračius papildomų kilogramų ženkliai sumažėjo ir jos žandai ir išryškėjo skruostikauliai – būtent dėl šios priežasties akys vizualiai padidėjo. Tačiau akių forma tikrai nepakito.

Be smakro implanto, aktorei taip pat buvo atliktos botulino toksino injekcijos, dėl kurių ant jos odos nematyti nė menkiausių raukšlių“, – teigė plastikos chirurgas.

Į renginį aktorę atlydėjo jos mylimasis Doyle'as Bramhallas, su kuriuo Renee susitikinėja jau apie dvejus metus. Moteris vilkėjo nepriekaištingą elegantišką suknelę. Vakarui ji pasirinko vos pastebimą makiažą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.