Naują šeimą sukūręs oligarchas V. Potaninas į praeitį nesižvalgo

Vienas turtingiausių Rusijos verslininkų 53 metų Vladimiras Potaninas (žurnalo „Forbes“ duomenimis, jo turtas vertinamas 12,5 mlrd. dolerių) šįmet ne tik išsiskyrė su žmona Natalija po 30 vedybinio gyvenimo metų, bet ir pasirašė vedybų sutartį su nauja žmona – 39 metų savo firmos „Interros“ darbuotoja, vardu Jekaterina (mergautinė pavardė neskelbiama).

V.Potaninas su buvusia žmona Natalija dabar nebebendrauja.
V.Potaninas su buvusia žmona Natalija dabar nebebendrauja.
Daugiau nuotraukų (1)

Aleksandras Procenka

2014-10-21 07:26, atnaujinta 2018-01-25 07:22

Jaunavedžiai medaus mėnesį praleido Žydrojoje pakrantėje, viešbutyje „Du Cap Eden Roc“, bet prašmatnių vestuvių nekėlė. Yra žinoma, kad dar prieš trejus metus Jekaterina ir Vladimiras susilaukė dukters, kurią pavadino Varvara.

Dabar milijardierius teisiasi su buvusia žmona Natalija dėl santuokoje užgyvento turto, kuris juridiškai jam nepriklauso – perduotas patikėjimo teise trastams. Tarp tokio turto – ir užmiesčio namas, kuriame Natalija gyvena su jaunesniuoju sūnumi, ir iš kurio dabar bandoma ją išmesti už tai, kad nemoka nuomos.

Apie tai, kad vyras turi nesantuokinių ryšių, buvusi žmona sako nežinojusi – turėjo tik šiokių tokių įtarimų. Dabar jie nebebendrauja. Potaninai turi tris vaikus. Vyresnioji duktė 29 metų Anastasija dirba vienoje tėvo firmų. 24 metų sūnus Ivanas, kuris bandė ginti motiną, buvo išmestas iš kompanijos, taip pat priklausančios V.Potaninui. Su jaunesniuoju sūnumi 14-mečiu Vasilijumi, motinos žodžiais tariant, tėvas paskutinį kartą kalbėjosi telefonu prieš kelis mėnesius ir pokalbį baigė žodžiais: „Daugiau nebeskambink.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.