R. Zellweger tikina, kad veido pokyčius nulėmė vidinė harmonija

Kai pirmadienio vakarą 45-erių Renee Zellweger atvyko į žurnalo „Elle“ surengtus Holivudo moterų apdovanojimus, daugelis negalėjo patikėti savo akimis – garsi aktorė atrodė it kitas žmogus. Jau keletą metų sklando kalbos apie tai, kad moteriai ne kartą buvo atlikta plastinė operacija – juk pokyčiai akivaizdūs ir, tuo pačiu, labai nenatūralūs. Vis dėlto, tokios kalbos R.Zellweger kelia juoką, o gandus apie plastikos chirurgų padailintus veido bruožus ji vadina tiesiog juokingais.

Dabar (nuotr. kairėje) ir prieš 4 metus (nuotr. dešinėje) - aktorė R.Zellweger per 4 metus tapo sunkiai atpažįstama.<br>„Scanpix“ nuotr.
Dabar (nuotr. kairėje) ir prieš 4 metus (nuotr. dešinėje) - aktorė R.Zellweger per 4 metus tapo sunkiai atpažįstama.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-22 13:00, atnaujinta 2018-01-25 02:52

„Regis, žmonės nuolat ieško tos niekingos tiesos, kuri tiesiog neegzistuoja! Ir jie nepaliks manęs ramybėje tol, kol neatsakysiu į jų klausimus. Džiaugiuosi, kad žmonės mano, jog atrodau kitaip. Gyvenu kitokį – laimingesnį ir turiningesnį gyvenimą ir manau, kad tai puikiai atsispindi mano išvaizdoje“, – antradienį portalui „People“ teigė „Oskaro“ laureatė R.Zellweger.

Filmo „Bridžitos Džouns dienoraštis“ žvaigždė, nuo 2012-ųjų susitikinėjanti su mylimuoju Doyle'u Bramhallu tikina, kad pastaruosius metus stengėsi sukurti sau jaukius namus, mylėti šalia esantį žmogų ir visapusiškai augti – tai esą nulėmė neįtikėtinus jos pokyčius.

„Draugai sako, kad atrodau rami. Esu sveika moteris. Ilgą laiką dirbau pagal beprotišką grafiką ir neturėjau progos pasirūpinti savimi. Užuot stabtelėjusi pailsėti, aš vis bėgau, skubėjau ir stengiausi nuslėpti savo nuovargį. Puikiai suvokiau, kad mano viduje – tikras chaosas. Džiaugiuosi, kad dabar viskas yra kitaip“, – prisipažino aktorė.

Plastikos chirurgas Brianas Glattas laikosi šiek tiek kitokios pozicijos. Jis įsitikinęs – prie stebinančių moters pokyčių grožio meistrai rankas išties prikišo, tačiau daug ką lėmė ir drastiškas svorio metimas. Ekspertas neabejoja, kad moteriai buvo atlikta smakro plastika (įdėtas implantas), tačiau nosies korekcijos galimybę kategoriškai atmeta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.