K.Basinger ir A.Baldwino dukra tapo lesbiete dėl tėvų skyrybų?

Prieš 13 metų vykusios Holivudo žvaigždžių Aleco Baldwino (58 m.) ir Kim Basinger (60 m.) skyrybos skaudžiai žeidė jų dukterį Ireland Eliesse. Tačiau 19-metė mergina vaikystę prisimena ir šviesiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2014, 4:31 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 3:10 PM

Kadaise į ją su užuojauta žvelgė visas Holivudas. 2001-aisiais skyrybų procesą pradėję aktoriai A.Baldwinas ir K.Basinger aršiai kovėsi dėl tuomet šešerių metų dukters Ireland globos.

Skyrybos buvo audringos net Holivudo mastu. Teisėjas buvo priverstas uždrausti A.Baldwinui ir K.Basinger kalbėtis – bendrauti jie galėjo tik elektroniniu paštu, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas „TV antena".

Manoma, kad dėl tėvų rietenų mergaitė ėmė šlykštėtis vyrų ir moterų santykiais apskritai. Garsenybių gyvenimo apžvalgininkai spėlioja, kad būtent tai Ireland galėjo pastūmėti ieškoti moterų draugijos.

Reperė Angel Haze (tikrasis vardas – Raeen Roes Wilson) neseniai pareiškė, kad Ireland jai – ne šiaip draugė, o meilužė.

„Dėl to mūsų niekas nesmerkia, – aiškino 23 m. Angel Haze. – Jeigu būtume vyrukai, greičiausiai sulauktume pašaipų. O dabar visi sako, kad esame mielos ir pačios geriausios draugės.

Be juk geriausios draugės nesimyli, o mes mylimės. Niekada nesimylėjau nė su vienu savo draugu.“

Ar galėjo vaikystėje patirtos nuoskaudos taip paveikti I.Baldwin gyvenimą? Paklausta apie tai, modeliu dirbanti Ireland šypteli: „Iš mamos paveldėjau grožį, o iš tėvo – linksmą charakterį. Mama mane moko modelio darbo paslapčių, o tėtis – aktorinio meistriškumo.“

– Jūsų tėvų skyrybas anuomet aptarinėjo visa spauda. Ar dėl to jūsų vaikystė buvo sunki?

– Nors mano tėvai ir išsiskyrė, mano vaikystė buvo nuostabi. Dėl tėvų darbo daug keliavome ir turėjome galimybę pažinti nuostabių pasaulio vietų.

Gyvenome Afrikoje, įvairiuose Europos kampeliuose – skirtingos kelionės padėjo man susikrauti didžiulį kultūrinį bagažą.

Džiaugiuosi, kad mama ir tėtis iki šiol dirba mėgstamą darbą. Man didžiulė garbė būti jų dukterimi.

– Tėvams buvo uždrausta bendrauti tarpusavyje, tačiau kiekvienas jų daug dėmesio skyrė jums. Ko jie mokė?

– Svarbiausia – išlikti savimi. Kai bandai rengtis ar elgtis kaip kitas žmogus, prarandi ryšį su realybe ir tikruoju savimi.

– Į kurį iš tėvų esate panašesnė?

– Mama labai vertina laisvę, jos nedomina, ką apie ją pamanys aplinkiniai. Žaviuosi šiuo bruožu. Tėtis veikiausiai yra linksmiausias žmogus pasaulyje. Jis visuomet sugeba mane prajuokinti, kad ir kas nutiktų. Man atrodo, esu panaši į abu. Iš tėvo paveldėjau humoro jausmą, iš motinos – meilę laisvei.

– Ar galvojate apie savo šeimą?

– Ne, dar anksti. Gal po kokių dešimties, penkiolikos ar dvidešimt penkerių metų.

– Kaip suvokiate meilę?

– Daug ką myliu: šeimą, draugus, šunis. O šunis, matyt, labiausiai.

Audringos skyrybos

K.Basinger ir A.Baldwinas susituokė 1993-iaisiais, o po 8 metų aktorė padavė skyrybų prašymą.

Kaip pagrindinę priežastį, kodėl nori skirtis, pora nurodė nesuderinamus skirtumus. Po metų K.Basinger ir A.Baldwinas buvo išskirti, bet užvirė atkakli kova dėl dukters Ireland globos teisių.

Po šešerius metus trukusio mūšio garsenybės galiausiai susitarė, kad A.Baldwinas gali lankyti dukrą, tačiau tik pagal griežtą grafiką.

Sutartyje taip pat buvo nurodyta, kiek minučių su dukra aktorius gali kalbėtis telefonu. Tėvo namuose Niujorke viešinčią Ireland turėdavo lydėti asistentė.

Teismas net buvo nurodęs, kada ir su kuriuo iš tėvų mergaitė gali atostogauti.

Tuomet K.Basinger sakė, kad tik meilė dukrai išgelbėjo nuo baisios nevilties, kuri buvo užklupusi po kruviniausių Holivudo skyrybų.

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.