Dirbtinio grožio suviliota R. Zellweger seka M. Jacksono pėdomis

Žymiausias suomių kultūros tyrinėtojas Edwardas Duttonas įsitikinęs, kad aktorė Renee Zellweger, chirurginiu būdu pakėlusi akių vokus, visiškai sunaikino savo skandinaviškus bruožus, rašo dailymail.co.uk.

Nors pati Renee Zellweger neigia, jog naudojosi plastikos chirurgų paslaugomis, jos veido pokyčiai - akivaizdūs.<br>AOP nuotr.
Nors pati Renee Zellweger neigia, jog naudojosi plastikos chirurgų paslaugomis, jos veido pokyčiai - akivaizdūs.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2014, 11:20 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 7:14 AM

„Pagrindinė priežastis, kodėl Renee išvaizda buvo tokia išskirtinė – siauros akys ir vidinius jų kampučius uždengiantys vokai (būdinga azijiečiams, – red. pastaba) – tai jos neįprasta genetinė samplaika.

Dėl tėvo šveicaro ir motinos, kuri iš dalies kvenė, iš dalies samė (etninės mažumos Norvegijoje, Suomijoje ir Švedijoje, – red. pastaba) Renee veidas buvo šiek tiek rytietiškas“, – tikino E.Duttonas.

Jis palygino siauras Renee akis su islandų dainininkės Bjork, kurios protėviai kilę iš Grenlandijos.

„Aš manau, kad Renee buvo padaryta plastinė operacija, dėl kurios dabar ji turi mažiau samės ir kvenė bruožų, bet daugiau stereotipinės Šiaurės Europos gyventojos bruožų.

Renee buvo daug gražesnė ir įdomesnė, kai turėjo drąsos būti same ir kvene“, – įsitikinęs profesorius.

E.Duttono nuomone, garsi aktorė paslydo taip pat kaip ir muzikos pasaulio legenda Michaelas Jacksonas.

„Nekyla daug abejonių, kad Michaelas Jacksonas pasiryžo plastinėms operacijoms tam, kad būtų panašesnis į europietį. Panašu, kad Renee padarė tą patį. Kaip liūdna“, – apmaudą išliejo E.Duttonas.

Nors R.Zellweger išvaizdos pokyčiai akivaizdūs, pati aktorė neigia, kad naudojosi plastikos chirurgų paslaugomis.

„Regis, žmonės nuolat ieško tos niekingos tiesos, kuri tiesiog neegzistuoja! Ir jie nepaliks manęs ramybėje tol, kol neatsakysiu į jų klausimus. Džiaugiuosi, kad žmonės mano, jog atrodau kitaip. Gyvenu kitokį – laimingesnį ir turiningesnį gyvenimą ir manau, kad tai puikiai atsispindi mano išvaizdoje“, – teigė „Oskaro“ laureatė R.Zellweger.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.