Dirbtinis įdegis dizainerį Valentino pavertė sodriai oranžiniu

Vienas įtakingiausių 20-ojo amžiaus pabaigos aukštosios mados kūrėjų Valentino Garavani, regis, ne juokais persistengė atsainiai „besitepliodamas“ savaiminio įdegio priemonėmis. Nors nenatūraliai tamsus odos atspalvis jau senokai tapo garsaus dizainerio skiriamuoju bruožu, į naujausios savo knygos „Valentino: At The Emperor’s Table“ pristatymą atvykęs V.Garavani nustebino net visko mačiusius gerbėjus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2014, 6:12 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 1:55 AM

Ryškią oranžinę spalvą įgavęs mados korifėjaus veidas atrodė ne tik neskoningai, pigiai, bet ir neestetiškai – ties plaukų augimo linija puikiai matėsi tikroji dizainerio odos spalva. 82-ejų V.Garavani atrodė it „Madame Tussaud“ vaškinių figūrų muziejus skulptūra.

Visa laimė, kad garsus dizaineris renkasi sveiką būdą įdegio efektui sukurti ir naudojasi sveikatai nekenksmingomis kosmetikos priemonėmis.

To nepasakysi apie jo kolegę, plastinėmis operacijomis pagarsėjusią dizainerę Donatellą Versace, kuri niekuomet neslėpė savo meilės dirbtinės saulės vonioms. Rezultatas akivaizdus – 59-erių aukštosios mados kūrėjos oda tokia suglebusi, kad ši atrodo mažiausiai 10-čia metų vyresnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.